Ablak város

3 rétegű ablak az Aluplast gyártótól

admin Aluplast 3 rétegű ablak az Aluplast gyártótól bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A 3 rétegezéssel rendelkező üveggel készült ablak legfontosabb előnye az, hogy a segítségével csökkenteni lehet az energia kibocsátás értékét. Az ilyen típusú üvegszerkezet hő-technikai tulajdonságainak köszönhetően, nemcsak az energiát lehet majd megtakarítani, hanem a komfortérzetet is növelhetjük. A legjobbak közé sorolható a 3 rétegű ablak.

A gyártásánál az első és a harmadik üveglapot egy lágy fémbevonatos réteggel kezelik, amit különböző gázzal töltenek fel. Az ilyen típusú üveg teljes mértékben víztiszta. Fényáteresztő képességét 60-70 százalék közé szokták sorolni. Fényvisszaverő képessége alacsony, ezt különböző fóliázási technikákkal lehet megnövelni.

A 3 rétegű ablak javítja otthonunk kényelmét, tehát egy nagyon közkedvelt energiatakarékos megoldásnak is tekinthető. Az Alupast nyílászárói között nézelődve, biztosan megtaláljuk majd az igényeinknek megfelelőbb típust. Az Aluplast árlista tartalmazza az ablak műszaki tulajdonságait, így ennek megfelelően kell kiválasztani azokat. Kiváló ár-érték aránnyal kapható az Aluplast 3 rétegű ablak. Biztonsági vasalattal és hibás működtetés-gátlóval felszerelt.

Résszelőző is van az ablakon. A hő-átbocsájtási tényezőkre külön hangsúlyt kell fektetni, hiszen minél kisebb ez az érték, annál jobb ablakot választunk magunknak. A kamrák számára vonatkozóan azt lehet elmondani, hogy minél több, annál jobb ablakot vásárolunk. Az Aluplast árlista tartalmazza továbbá a régi ablak kivételét, valamint annak elszállítását is. Egy helyszíni felmérést követően, pontos képet kaphatunk az ablakcsere áráról.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!