Ablak város

A szúnyogháló és az ablak árak kialakítása

admin Szúnyogháló A szúnyogháló és az ablak árak kialakítása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Szúnyogháló

Szúnyogháló

Ajtóra és ablakra is felszerelhető rovarháló, ami nemcsak a kellemetlen rovarokat, szúnyogokat tartja távol, hanem a port, a szöszöket, a különböző pollenszemcséket is. Ezek mellett, hatékony védelmet biztosít az egyéb kellemetlen behatolókkal szemben is. A klasszikus, műanyagkeretben lévő háló a legegyszerűbb kivitelezések közé sorolható.

A szúnyogháló alapanyaga UV védelemmel van ellátva, speciális üvegszálakból készült, így roppant időtálló tulajdonságokkal rendelkezik. Az igényes és esztétikus alumíniumkeretes szúnyogháló sokáig megállja majd a helyét. A fix szúnyogháló mellett, egyre népszerűbbek ma már a mobil, vagyis mozgatható hálók. Ezeket leginkább a redőny tokjába lehet beépíteni. De létezik akár nyíló és toló típusú szúnyogháló is, aminek a kezelhetősége nagyon egyszerű.

Amennyiben ezen termék beépítését tervezzük, akkor azt érdemes egybekötni az ablakcserével, hiszen így az ablak árak is kedvezőbbé válnak. A műanyag ablak kiváló alapanyagból készül és egyedi méretekben is kérhető. A háló kialakítása is ehhez igazítható majd. A legtöbb gyártónál az ablak és a redőny egy helyen megrendelhető, így akár extra ablak árak kialakítására lehet számítani.

A kivitelezés sebessége gyors, így nem kell heteket várni addig, amíg az ablak elkészül. Az öt légkamrás ablak ma már megfizethető áron rendelhető meg. Remek minőségének köszönhetően, egy igazán hosszú távú befektetésnek lehet tekinteni. Nemcsak az újonnan épült lakások esetében építhető be, hanem felújításoknál is nyugodtan használható a műanyag ablak.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!