Ablak város

Ablakcsere akció, minőségi nyílászárókkal!

admin Ablakcsere Ablakcsere akció, minőségi nyílászárókkal! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Ablakcsere akció

Ablakcsere akció

Az ablakcsere rendszerint csak nyűg az ingatlantulajdonosoknak, pedig egy-egy jól kiválasztott és szakszerűen beépített nyílászáróval akár a fűtésszámla 30 százalékát is megspórolhatjuk. Az ingatlan felújítások esetén az ablak kérdése mindig kétes érzelmeket vált ki a tulajdonosokból. Vannak, akik azonnal ki szeretnék cserélni az elhasználódott nyílászárókat, ugyanakkor sokan pedig legszívesebben megjavíttatnák őket.

Kétségtelen, hogy ez utóbbi eset legtöbbször anyagi megfontolásból történik, ugyanis az új ablakok és ajtók megvásárlása és beépítése sokszor többszörösébe kerül a javításnak, ami természetesen érthető. Így, a magasabb árakra hivatkozva, sokan inkább a javítást választják, de vajon mindig ez a legjobb lehetőség a spórolásra. Az elsőként megtekintett árakat semmiképpen se keverjük össze az ár-érték aránnyal, ugyanis a két fogalom nagyban eltér egymástól. Egy régi, elhasználódott nyílászárót felújíthatunk ugyan, de kétségtelen, hogy az nem fogja azokat a hőszigetelési tényezőket nyújtani, amit mondjuk egy Rehau thermo 70, vagy épp az Aluplast ideal profilok egyik típusa. Hosszú távon tehát leginkább az ablak teljes cseréje éri meg, de természetesen kivételek ebben az esetben is akadnak.

Mindemellett érdemes megemlítenünk, hogy napjainkban számtalan ablakcsere akcióval találkozhatunk, s ezek az ablakcsere akciók kiváló lehetőséget jelenthetnek az új nyílászárók beszerzésére. Amennyiben meg szeretné tudni, hogy ingatlanjában a teljes ablakcsere mennyibe kerülne, s ezzel hosszú távon mennyit takaríthat meg, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, s minden kérdésére választ adunk.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!