Ablak város

AluplastIdeal 4000, akár erkélyajtónak is!

admin Aluplast AluplastIdeal 4000, akár erkélyajtónak is! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
AluplastIdeal 4000

AluplastIdeal 4000

Megszokhattuk már, hogy az Aluplast ablak kiváló minősége mellett megfelelő esztétikával is rendelkezik, így szinte bármilyen helyzetben tökéletesen felhasználható. Nincs ez másként az AluplastIdeal 4000 kapcsán sem, amely akár erkélyajtóként is kiválóan megállja a helyét.

Ez az öt légkamrás, hőhídmentes rendszer ugyanis minden igényt kielégít, ahogy a precizitást, úgy a hőszigetelést illetően is. Felhasználási területe szinte korlátlan. Kiválóan használható családi házakban, lakásokban, de akár egyes üzemekben, műhelyekben is megállja a helyét. A 70mm-es beépítési mélységű Aluplast ablak sarkos és domború szárnyprofillal is kapható, természetesen horganyzott idomacél merevítéssel és kiváló tömítésekkel, amelyek garantálják a megfelelő szigetelést.

Az AluplastIdeal 4000 tehát kivételesen jó lehetőség azok számára, akik optimális megoldást keresnek, s mindezt megfelelő ár-érték arányban. További fontos információ, hogy az AluplastIdeal 4000 valasalatai, a jól ismert MACO Multi-Trend osztrák gyártótól származnak. A vasalatok természetesen tartalmaznak hibásműködés-gátlót, továbbá részszellőzést is. Nem kérdés tehát, hogy az említett profil egy valóban sokoldalú, univerzális megoldás, amely minden körülmény között tökéletesen megállja a helyét. Ha részletes információkra van szüksége az említett profil kapcsán, kérjük, hogy tekintse meg annak adatlapját a weboldalunkon. Ha pedig bármilyen kérdése lenne, keressen minket bizalommal, s mi megválaszoljuk kérdéseit! Elérhetőségeinket feltüntettük a weboldalunkon!

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!