Ablak város

Hevestherm és Aluplast Ideal 5000 műanyag nyílászárók

admin Aluplast Hevestherm és Aluplast Ideal 5000 műanyag nyílászárók bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Hevestherm  és Aluplast Ideal

Hevestherm és Aluplast Ideal

Nyílászáró csere előtt mindig alaposan fel kell mérni, hogy milyen aktuális ajánlatokkal állunk szemben. A gyengébb és erősebb ablakok között is vannak nagyon jó változatok, így érdemes akár szakértő segítségét is kérni, ha bizonytalanok vagyunk. Azért az ár-érték arányra mindig oda kell figyelni, hiszen ez is nagyban meghatározza, hogy milyen típusú ablak mellett döntünk.

A Hevestherm nyílászáró kialakítása viszont egyedülállónak számít, ezért aki ezen profil mellett dönt, biztos lehet abban, hogy hosszútávon jó választás lesz. Masszív szerkezetével kitűnik a többiek közül. A Hevestherm ablak középtömítéses kialakítással rendelkezik és háromrétegű üvegezéssel gyártják. A nyílászáró 5 kamrás, beépítési mélysége pedig hetven mm.

Ezzel szemben, az Aluplast Ideal 5000 nyílászáró hő átbocsájtási tényezője kimagasló. Két- és háromrétegű üvegezésben is lehet gondolkodni, annak függvényében, hogy kinek milyen igényei vannak. Tokszerkezete lekerekített formákkal rendelkezik. Az Aluplast Ideal 5000 műanyag ablak többféle színben is választható, nemcsak a klasszikus fehérben. Ideális statikai tulajdonságokkal rendelkezik. Merevítése horganyzott idomacélból áll. Gyártásánál mindig minőségi alapanyagokat használnak fel, így azért nem kell majd aggódni, hogy műszakilag hibás lenne a felépítése.

Megbízhatóságát sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az hosszútávon megfelelő tulajdonságokkal rendelkezzen. Könnyedén kezelhető. Az Hevestherm és Aluplast Ideal 5000 műanyag nyílászárók nem igényelnek komolyabb karbantartást sem.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!