Ablak város

Különböző szúnyogháló típusok hőszigetelt ablakokra

admin Szúnyogháló Különböző szúnyogháló típusok hőszigetelt ablakokra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy rovarháló nemcsak kényelmi előnyökkel rendelkezik, hanem funkcionális szerepe is van. Nemcsak a rovarokat, szúnyogokat tartja távol, hanem a szálló port is megállítja. Árnyékolásra és beláthatatlanságra is alkalmazható. A háló bármilyen típusú ablakra, ajtóra fel lehet szerelni.

A jó szúnyogháló üvegszálas alapszövetből készül. Nagyon időtálló, nem kell attól félni, hogy egy év után már újra le kell cserélni. A minőségi szúnyogháló jól bírja az UV-sugárzást is. Színe nem fakul, csak évek múltán veszít árnyalatából. Klasszikusnak tekinthető a fix szúnyogháló, ami rés nélkül zárja le az ablakot. Leginkább szellőztetésre használják. A rögzítéséhez kapcsokat szoktak használni.

A profil része készülhet műanyagból vagy alumíniumból. Telepítése nem igényel szakembert, akár mi magunk is fel tudjuk helyezni. A nyitható szúnyogháló leginkább erkélyajtóra kerül fel. Záródása rendszerint mágneses. Egyszerűen színezhető, így az ablak profiljához hozzá tudjuk egyeztetni a szúnyogháló keretét. Érdemes a szúnyogháló felszerelését összehangolni az ablak cseréjével, hiszen akkor kevesebb gonddal fog járni. A hőszigetelt ablak profiljára rákerülő hálót szakember helyezi fel.

Akár mobil típusú háló is felkerülhet az ablakra. Gyorsan és egyszerűen lehet nyitni és zárni, szellőztetéskor könnyedén kezelhető. A hőszigetelt ablak mobil szúnyoghálóval is felszerelhető. Automata felhúzóval rendelkezik. Pliszé rovarhálók is rendelhetőek, amelyek nagyobb felületek mobilizálására alkalmasak. A szerkezete szinte elronthatatlan, hiszen nincs benne rugó.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!