Ablak város

Miért jó választás a 3 rétegű ablak? Itt a válasz: AluplastIdeal 8000

admin Aluplast Miért jó választás a 3 rétegű ablak? Itt a válasz: AluplastIdeal 8000 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Aluplast 85 Deluxe	A nyílászárók szigetelési illetve statikai képességeit illetően leginkább a nagy számok győzedelmeskednek, vagyis minél több kamrás egy ablak, s minél több rétegű az üvegezése annál jobb a minősége. Ez általánosan igaz is, ugyanakkor ne feledkezzünk meg a precíz tervezésről és kivitelezésről sem, ami a silányabb profilok esetén elmarad, s így a több kamra és a 3 rétegű ablak sem jelent jobb szigetelést.

Mindez azonban nincs így az Aluplast nyílászárók kapcsán, s ez tökéletesen látszik az AluplastIdeal 8000 esetén is. Ez a profil ugyanis a prémium szegmens egyik fontos darabja, s már régóta bizonyítja a rátermettségét. 85 mm-es beépítési mélységének köszönhetően kiválóan szigetel, s ez a képessége természetesen a precízen kialakított kamráknak is tulajdonítható. Ez a megoldás már természetesen passzív házak kialakításánál is tökéletes lehetőség lehet, de egyéb esetekben is jól teljesít. A pénzünkért az AluplastIdeal 8000 esetén nem csupán kiváló minőségű szigetelést és időtálló statikai képességeket, hanem megnyerő külsőt is kapunk, ami leginkább az elegáns vonalvezetésben, a stílusosan lekerekített szélekben és a tökéletes illesztéseken látszik.

A 3 rétegű üvegezéssel ellátott profil kissé talán szokatlan is lehet, ugyanis a megjelenése valóban egyedi. Összességében tehát elmondható, hogy az említett 3 rétegű ablak profil a nyílászárók csúcsát képezi minden szempontból. Egy ilyen ablak nem hagyja cserben a tulajdonosát az erősebb természeti hatások során sem, s ez természetesen igaz az esztétikát illetően is.

 

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!