Ablak város

Német minőségű Aluplast ablak és műanyag erkélyajtó

admin Aluplast Német minőségű Aluplast ablak és műanyag erkélyajtó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Minőségű Aluplast ablak

Minőségű Aluplast ablak

Minőségi nyílászárókat ma már kedvezményes áron is lehet vásárolni, így akár egy drágább rendszert is meg tudunk magunknak engedni. A sokoldalú Aluplast kiváló nyílászárókat készít. Választékos és megbízható felépítéssel rendelkeznek, amelyek segítségével kényelmesen lehet hosszabb távon is tervezni.

Az Aluplast ablak és ajtó különböző profilvastagsággal rendelkezik, 70-85 mm között mozogva. Vonalvezetése klasszikus, sík és letisztult, de természetesen vannak modern, íves kontúrral rendelkező ablakok is. Kompromisszumok nélküli megoldást tud nyújtani, ha az esztétikai és műszaki megoldásokat együtt szeretnénk érvényesíteni. Az Aluplast ablak könnyen működtethető, hiszen Macovasalattal készül. Tartós használhatóságát is ennek köszönheti.

Az Aluplast ablak nagyszerű hang- és hőszigetelő tulajdonsággal is rendelkezik, így bármilyen épület kialakításához felhasználható. Akár passzívházak esetén is választható megfelelő Aluplast ablak és ajtó. Korszerű gyártási technológiával készülnek a nyílászárók. Az ablak környezetbarát tulajdonsággal bír, hiszen a készítéséhez felhasznált anyagok újrahasznosíthatóak.

Természetesen az Aluplast nemcsak ablakot, ajtót készít, hanem műanyag erkélyajtó profilokat is. Tökéletes vízelvezetéssel készülnek, ráadásul kiváló statikai tulajdonsággal bírnak. Sima felülete könnyedén tisztítható, így a segítségükkel még a házimunka is könnyebbé fog válni. A műanyag erkélyajtó hosszú élettartammal rendelkezik. Ezek mellett az ideális ár-érték arányt sem szabad figyelmen kívül hagyni.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!