Ablak város

Olcsó ablak és redőny beszerelése

admin Redőny Olcsó ablak és redőny beszerelése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Redőny beszerelése

Redőny beszerelése

A műanyag ablak többféle árkategóriában vásárolható meg, közép-, felső- és csúcskategóriákba vannak sorolva, annak megfelelően, hogy milyen típusú profilt, ablaküveget használtak fel a készítéséhez. Természetesen az árak nagyon változóak, de természetesen mindenki könnyedén megtalálja majd az igényeinek és pénztárcájának megfelelőbb kivitelezést. Az olcsó ablak alapanyaga is lehet kiváló.

A nagy keménységgel rendelkező PVC keretet acélprofilokkal erősítették meg. A légkamráknak köszönhetően az ablak hőszigetelő képességét tudjuk meghatározni. Minél több, annál nagyobb az ablak hőszigetelő képessége. Az olcsó ablak is rendelkezhet hangszigetelő tulajdonsággal. Az üveg kiválasztásánál mindig meg kell nézni, hogy az milyen hőátadási tényezővel rendelkezik.

A két üvegezéssel készült olcsó ablak esetében ez az érték 1W/m2K, ami igazán kiválónak számít, hiszen egy régi típusú ablak esetén ez akár a 6W/m2K értéket is elérheti, így a különbség már itt is meglátszik, hogy miért is érdemes az új ablak megvásárlásán elgondolkodni. Természetesen, ha ablakcserére kerül sor, akkor érdemes megnézni a redőnyöket is, és a kettő cseréjét érdemesebb minél előbb elvégezni, hiszen így nemcsak időt, de pénzt is spórolhatunk. A redőny árlista áttanulmányozásával könnyedén ki tudjuk választani a számunkra megfelelőbb kivitelezést.

Nagyon népszerűek a külső- vagy felsőtokos redőnyök, de természetesen ma már vakolható kivitelezésekkel is találkozhatunk. A redőny árlista tartalmazza a redőny beszerelésének költségeit is.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!