Ablak város
3 rétegű ablak

3 rétegű ablak

A modern nyílászárók nem csak jobban szigetelővé tudják tenni az otthonunkat, hanem növelik annak az értékét is. A műanyag ablak vásárláskor a szigetelési paramétereket fontos megtekinteni, hiszen ebből látszik, hogy milyen minőségű termékről van szó.

Lényeges szempont az ablak keretének és magának az üvegnek a szigetelése is. A többszörösen hőszigetelt nyílászárók általában többe is kerülnek, azonban ezek tényleg kiemelkedően magas szinten képesek télen megtartani a szoba melegét. A 3 rétegű ablaküveget speciális gáz tölti ki, amely nem veszi át a környezet hőjét, ennek köszönhetően ez a nagy felület sem fog okozni energiavesztést.

A műanyag ablakok nagy előnye, hogy sokkal könnyebben lehet őket takarítani. Pozitív tulajdonságaik között szerepel, hogy a 3 rétegű ablaküvegen túl maga a keret is több légkamrával rendelkezik. A nyílászáró záródó felülete speciális szigetelési kialakítással rendelkezik, így nem alakulhatnak ki rések, melyeken esetleg veszteség jön létre.

A legtöbb nyílászáró forgalmazó cég 3 rétegű ablakokat forgalmaz, melyek a legjobb hőszigetelési tulajdonságokkal bírnak. A jobb paraméterekkel bíró műanyag ablakokat mindig meg kell fizetni, azonban ha ilyeneket rendelünk, építtetünk be, akkor biztosak lehetünk abban, hogy éves szinten sokkal kevesebb összegből tudjuk felfűteni az otthonunkat.

Egy lakásfelújításkor nem szabad megfeledkezni a műanyag ablakokról sem, hiszen valójában ettől válik energiatakarékossá és modernné az otthonunk. Elsősorban 3 rétegű ablakokat keressünk, mert ezek rendelkeznek a megfelelő hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal!

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!