Ablak város

Ablakcsere és bejárat ajtó árak

admin Ablakcsere, Bejárati ajtó Ablakcsere és bejárat ajtó árak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A műanyagból készült bejárati ajtó, a legmodernebb gyártástechnológiai folyamatoknak köszönhetően, egyre jobb tulajdonságokkal rendelkezik, így ma már sokkal inkább érdemesebb egy műanyag ajtó mellett dönteni, szemben egy faajtóval. A műanyag bejárati ajtó többkamrás profillal rendelkezik. Horganyozott acélmerevítést is kapott.

A bejárat ajtó árak tartalmazzák a régi ajtó kiszerelésének költségeit is. A cserét mindig bízzuk szakemberre, aki még az utómunkálatokat is elvégzi, az ajtót pedig szépen a helyére teszi! A bejárat ajtó árak részét képezi a küszöb beépítése is. A műanyagból készült ajtó UV stabil és nemcsak a klasszikus fehér színben rendelhető meg, hanem akár fautánzatú fóliázott formában is kapható. Alapfelszereltségében az ajtó legalább 5 ponton záródik.

Biztonsági zárral ellátott, így megfelelő biztonságot nyújt a család és az értékek számára. Igény esetén, természetesen növelni is lehet az alapbiztonsági felszerelést. A pánttakaró és a pánt is bele van számítva az árba. Ennek köszönhetően, egy könnyedebb nyitást és zárást teszünk lehetővé. Ha pedig nemcsak az ajtót szeretnénk kicserélni, hanem az ablakokat is, akkor érdemes mindezt egy szolgáltatóval elvégezni, így sokkal kisebb költségekre számíthatunk.

Az ablakcsere bontás nélkül igazán közkedvelt szolgáltatásnak számít, hiszen nemcsak kevesebb piszokkal jár, de akár 1 napon belül megoldhatóvá válik a csere. Ebben az esetben a műanyag ablak a régi ablak keretébe kerül beépítésre. Az ablakcsere bontás nélkül árban kedvezőbb lehet, mintha a régi ablak teljes kivételével kérnénk a cserét.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!