Ablak város

Ablakcserekor a bontott nyílászárókat el kell szállítani

ablakcsere árak

ablakcsere árak

Általában lakásfelújítások alkalmával szokott sor kerülni a nyílászárók cseréjére. Elsőre sokakat az ablakcsere árak elriasztanak, de mindenképpen megéri elvégezni ezt a munkát, mert az otthonunk szigetelési funkció nagyban tudnak javulni.

A beépítést végző cégek minden esetben elszállítják a bontott ablakokat is, ez veszélyes hulladéknak számít, így hagyományos konténerbe nem lehet kidobni. Az ablakcsere árakban szinte minden cég esetében benne van a bontott ablakoknak is az elszállítása.

A nyílászárók beépítésekor minimális mértékű falbontást kell végezni, de ezt a munka elvégzése után vissza is vakolják a szakemberek. Az ilyenkor keletkező rést szigetelő habbal töltik ki.

A már kiszedett bontott ablak esetében a legveszélyesebb az üveg. Így csak olyan nyílászáró cserét végző céget keressünk, aki a megfelelő helyre el tudja szállítani azt. Ha nekünk kell elvégezni, akkor plusz költséget jelent.

Ha végigtekintjük az egyes cégeknél lévő ablakcsere árakat, akkor azt tapasztalhatjuk, hogy elég széles skálán mozognak. Minden esetben legyünk figyelemmel arra, hogy mennyire jó hőszigetelő az adott ablak.

A fából készült nyílászárók jóval drágábbak, ha azokat összehasonlítjuk a műanyag ablakcsere árakkal. Ha egyszer belevágunk egy ilyen munkába, akkor törekedjünk minőséget vásárolni!

Ha gyenge minőségű a nyílászáró és nem megfelelően van beépítve, akkor a keret mentén télen penészfoltok jelenhetnek meg. A rossz szigetelés miatt hidegebb a fal és kicsapódik a pára, amint rögtön megtelepednek a penészgombák. Az ablakcsere árak általában tükrözik a munka minőségét is.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!