Ablak város

Ablakok cseréjekor rendeljünk műanyag redőnyt is!

admin Ablakcsere Ablakok cseréjekor rendeljünk műanyag redőnyt is! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Ablakok

Ablakok

Egy teljes lakásfelújításkor sor szokott kerülni a nyílászárók cseréjére is, hiszen így tudjuk teljesen modernné és energiatakarékossá tenni az otthonunkat.

A műanyag ablakok kiválasztásakor nem szabad megfeledkeznie az árnyékolástechnikáról sem.

Ha szeretnénk még tovább fokozni az adott nyílászáró szigetelési tulajdonságait, akkor műanyag redőnyt kell vásárolni. Érdemes megtekinteni a műszaki leírását, hiszen ebben szerepel, hogy milyen szigetelési funkciókkal bír. A legolcsóbb típusúak a leginkább csak árnyékolási funkciót tudnak betölteni.

A műanyag ablakokat a legtöbb esetben katalógusból választhatjuk ki, ahol fényképet is láthatunk az adott nyílászáróval kapcsolatosan. A bemutató teremben meg tudjuk nézni az egyes típusú nyílászáróknak a keret és tok metszetét. Így láthatjuk, hogy milyen légkamrákból épül fel, amely a szigetelésben fontos.

Tetszés szerint választhatjuk meg a műanyag redőnyöknek a színét. A legtöbben fehéret vagy barnát szoktak választani. Az utóbbi években inkább a fehér színű műanyag redőny vált népszerűvé.

Lehetőség van egyedi gyártásban rendelni nyílászárót, ami azt takarja, hogy ha valaki egy társasházban lakik, ahol meg van szabva az ablakok stílusa, akkor olyat típusút is tud vásárolni.

Ha szeretne Ön is búcsút inteni a régi fa ablakoknak és műanyag, hőszigeteltet beszerezni, illetve műanyag redőnyt rendelni, akkor lépjen be az itt található weblapra, ahol részletes információkkal együtt ismerheti meg az egyes nyílászáró modelleket!

A modern ablakokkal sokat takaríthat meg és növelheti otthona értékét!

 

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!