Ablak város

Alumínium redőny, műanyag ajtó?

admin Redőny Alumínium redőny, műanyag ajtó? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Alumínium redőny

Alumínium redőny

Az árnyékolástechnikában manapság kétségtelenül a redőnyök a legnépszerűbbek. Ezt elsősorban annak köszönhetik, hogy kiválóan beépíthetőek szinte bármilyen ablak elé és emellett esztétikus látványt is nyújtanak. Nem mindegy azonban, hogy vásárláskor milyen megoldás mellett tesszük le a voksunkat. A legolcsóbb megoldást természetesen a műanyagból készült redőnyök jelentik. A műanyag egy meglehetősen sokat alkalmazott alapanyag az építőiparban és kiváló lehetőségeket tartogat.

Éppen ezért találkozhatunk műanyag ajtókkal és ablakokkal is, amelyek az alapvető igényeket mindenképp kielégítik, de ennél többet általában nem adnak. Nincs ez másként a redőnyök kapcsán sem, kivéve természetesen az alumínium redőny adta lehetőségeket. Az alumínium redőny más, mivel ez a megoldás szinte minden szempontból jobb a műanyagnál. Természetesen ez az árazáson is meglátszik, ár-érték arányban viszont kiváló lehetőség az alumíniumból készült redőny.

Ezekről az árnyékolókról ugyanis elmondhatjuk, hogy valóban a prémium kategóriába tartoznak, szinte minden szempontból. Statikailag kiválóak, így a környezeti hatások nem tudnak kárt tenni ezekben az árnyékolókban. A legnagyobb szélviharokban is kiválóan teljesítenek ezek a redőnyök, viszont számtalan egyéb területen is jó munkát végeznek. Az árnyékolást tekintve természetesen száz százalékos lefedettséget biztosítanak, mivel ez az elsődleges szerepük. Ugyanakkor a hővédelemben is nagy szerepet kapnak, ahogy a téli hónapokban, úgy a forró nyári napokon is.

Egy alumínium redőny, akár több százalékkal is javíthatja a nyílászárók hővédelmi képességét, ami energiatakarékossági szempontból mindenképp előnyös. Aki tehát a prémium minőség mellett teszi le a voksát, nyugodtan választhatja az alu redőnyöket és természetesen a prémium műanyag ajtókat!

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!