Ablak város

Miért kell kiemelten odafigyelni a bejárati ajtókra?

admin Bejárati ajtó Miért kell kiemelten odafigyelni a bejárati ajtókra? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
A bejárati ajtók

A bejárati ajtók

Nem kérdéses, hogy egy ingatlan nyílászárói közül leginkább az ajtók vannak leterhelve, azon belül is a bejárati ajtók, amelyeket a család összes tagja, napi rendszerességgel használ. Bejárati ajtó azonban nem csak egy családi házon lehet, hanem egy többemeletes tömbházban is, vagy épp egy közintézményben, ahol az emberek szinte egymásnak adják át a kilincset. Nem mindegy tehát, hogy a bejárati ajtók, vagy ajtó ablakok milyen minőségűek, s erre érdemes odafigyelni.

A megfelelő bejárati ajtók kiválasztásánál nélkülözhetetlen odafigyelni az időtállóságra, így a minőségi anyagokra és precíz megmunkálásukra is. Nem mindegy tehát, hogy milyen minőségű az ajtópanel, s az sem, hogy biztonsági megoldásokat is kínál-e a bejárati ajtó. Természetesen ez csak egy szempont. Emellett manapság egyre nagyobb szerepet kap a megfelelő szigetelés is az ajtók esetében.

Nem kérdéses, hogy a bejárati ajtók kapcsán a minőségi szigetelés alapkövetelmény, ugyanakkor ez igaz lehet a beltéri ajtókra is, főleg ha hangszigetelésről van szó. Egy ingatlan a rezsiköltségek szempontjából csak akkor lehet valóban hatékony, ha a nyílászárói is hatékonyan szigetelnek, ugyanis bizonyos kutatások szerint az ablakokon és ajtókon vész el a hő harminc százaléka, télen pedig ugyan ennyi szivárog be.

Tehát a megfelelő bejárati ajtók, illetve ajtó ablakok kiválasztása nélkülözhetetlen, főleg, ha üzlethelyiségek, vagy társasházak bejárati ajtajáról van szó. További részletekért keressen minket bizalommal, s ne feledje, hogy a bejárati ajtók kapcsán a jó választás egy életre szól!

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!