Ablak város

Minőségi Rehau ajtó ablak

admin Rehau Minőségi Rehau ajtó ablak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Minőségi Rehau ajtó

Minőségi Rehau ajtó

A minőségi nyílászáró eleganciával és megbízhatósággal rendelkezik. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, a nyílászárók gyártásánál ma már környezetbarát alapanyagokat használnak fel. Az ajtó vagy ablak kiváló hőszigetelő tulajdonsággal is rendelkezik, így passzív házaknál vagy alacsony energiafelhasználással rendelkező épületeknél is beszerelhetőek.

A Rehau nyílászáró minősége kiváló. Hanggátlásra is alkalmas. Profilválasztéka széles. A Rehau termékek esztétikailag is tökéletes választásnak számít. Vízelvezetése kiváló. A nyílászáró felülete teljesen sima. Könnyedén tisztítható, minimális karbantartást igényel. A Rehau ajtó ablak erős falvastagságú acélmerevítéssel rendelkezik, így kiváló statikai tulajdonsága van. Alakos és íves tervezésekkel is találkozhatunk.

Színes fóliázás is kérhető a Rehau ablakra, ajtóra. A legnépszerűbb még mindig a kívül-belül fehér, de egyéb színes, standard árnyalat mellett is lehet dönteni, ami többféle üvegezéssel is megrendelhető. Nagyon népszerű a két- vagy háromrétegű üvegezés. Ajtóknál inkább a katedrál vagy savmart üvegtípus ajánlott. Ezek mellett meleg peremes üvegszerkezet is választható. Biztonsági üvegezés esetén több rétegben ragasztott modellek állnak a rendelkezésünkre. Természetesen vannak reflexiós fényvisszaverő üvegezéssel készült ajtó ablak.

A Rehau nem feledkezik meg a biztonságról sem. Az ajtó ablak több ponton záródó vasalattal rendelkezik, ami mindig a nyílászáró méretéhez van viszonyítva. A záródási pontok gombafejes kialakítással rendelkeznek. Kiemelés-gátló vasalattal készülnek.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!