Ablak város

Mit tartalmaz az erkélyajtó és műanyag ablak árlista?

admin Műanyag ablak Mit tartalmaz az erkélyajtó és műanyag ablak árlista? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Műanyag ablakok megrendelésénél mindig figyeljünk oda, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik az adott ablak. Mindig az igényeinknek megfelelően válasszuk ki az ablakot, majd pedig egy olyan ár-érték arányt kell találni, ahol a minőség is nagyon fontos. A műanyag ablak árlista tartalmazza a profil nevét, a légkamrák számát.

Minél több kamrával rendelkezik egy ablak, annál magasabb árral lehet számolni. Ne feledkezzünk meg az üveg hő-veszteségi értékéről sem. Az ablak profiljának alakja is befolyásolja az árat, hiszen az egyenes vagy kerekített profil teljesen már technológiával készül. A műanyag ablak árlista tartalmazza a vasalat típusát és a gumitömítést. Ha színes vagy fóliázott ablakot szeretnénk, akkor az feláras.

Ezzel szemben, a bejárati és erkélyajtók hasonló árlistával rendelkeznek. Az erkélyajtó árlista tartalmazza az ajtó üvegének típusát. Különleges hőszigetelő típusú üveget is lehet választani, ami kettő vagy akár több rétegből épül fel. Akár lágy-fémbevonatos üveggel készült erkélyajtó is rendelhető, így nagyban javítani lehet az üveg hő-átbocsátási értékén.

A katedrál üveg segítségével díszíteni lehet. Az edzett üveg előnye, hogyha eltörik, akkor az üveg nem törik apró darabokra és nem okoz balesetet. Sokan az ilyen típusú erkélyajtó mellet döntenek, főleg ahol kisgyermek is van. Az erkélyajtó árlista tartalmazza a küszöb költségeit is, hiszen rendszerint az ajtóval együtt kerül beépítésre. Vannak olyan esetek is, amikor a küszöb nem szerepel az árlistában és akkor külön kiadásként szerepel.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!