Ablak város

Modern bejárati ajtók és ablakok

admin Bejárati ajtó Modern bejárati ajtók és ablakok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Modern bejárati ajtók

Modern bejárati ajtók

Modern, korszerű nyílászárókat verhetetlen áron tudunk vásárolni magunknak. Nemcsak a standard méretekben lehet gondolkodni, hanem akár egyedi méretekben is, amelyeket a legtöbb helyen felár nélkül képesek legyártani. A műanyag ablakok és a bejárati ajtók meghatározó szerepet foglalnak el otthonunk kialakításában.

Nemcsak azért, mert külsőleg nagyban eldöntik lakásunk jellemét, hanem belsőleg is, hiszen tulajdonságainak köszönhetően, maximálisan növelhető otthonunk komfortérzete. A bejárati ajtók így nemcsak esztétikailag felelnek meg a vásárlói igényeknek, hanem biztonságilag is kivételesek. A nyílászáró kialakítása többféle formavilággal hozható össze, hiszen az lehet tele, üveges vagy osztott tervezésű is.

A színét tekintve nincsenek határok, így a lakásunk kialakításához tudjuk igazítani az új ajtókat, ablakokat. Egy-, illetve kétszárnyú bejárati ajtókban is lehet gondolkodni. Fontos, hogy legalább 5 pontos zárszerkezettel rendelkezzenek, hiszen így tudnak a MABISZ által előírt biztonsági feltételeknek is megfelelni.

A nyílászáró rozsdamentes pánttal készül, a tokba és a szárnyakban is acélmerevítést helyeztek el. Mellette a sarkokat is külön erősítéssel látták el. A bejárati ajtók UV álló alapanyagból készültek és ellenállnak a cudar időjárási viszontagságoknak is. Ezen felül, a nyílászáró kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik. Szerkezeti felépítése 5, 6, illetve 7 légkamrát tartalmaz. Könnyedén karbantartható és eredeti küllemét hosszú éveken képes megőrizni.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!