Ablak város

Modern nyílászárók: műanyag ajtó és ablak

admin Műanyag ajtó, Műanyag nyílászáró Modern nyílászárók: műanyag ajtó és ablak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Modern nyílászárók

Modern nyílászárók

A műanyagból készült ajtó, ablak minimális karbantartást igényel és hosszútávon tökéletesen megállja a helyét. Az egyik legnépszerűbb alapanyagnak számít, kifejezetten dekoratív megoldásokat képes nyújtani. Nemcsak a klasszikusnak mondott fehérben lehet gondolkodni, hanem színes, dekorfóliás kivitelezésben is. A műanyag nyílászárók számtalan üvegezési és acélcsíkozási lehetőséget rejtenek önmagukban.

Akár egyedi elképzeléseink szerint is meg lehet tervezni az ajtót, ha nem tetszik nekünk a kínálat. Időtálló termékkel állunk szemben. Beépítéséhez mindig hívjunk szakembert. A nyílászárók természetesen, akár egyedi méretekben is kérhetőek. Kerete a magas minőséget képviseli. Az ajtólapon króm ajtópántok kérhetőek. A nyílászárók zárat is kaphatnak, amit ugyancsak mi tudunk kiválasztani.

A műanyag ajtó tokfelülete dekorfóliázott. A fólia mintáját elképzeléseink szerint tudjuk meghatározni. A tok utólag is beszerelhető, ami 2 cm-s állíthatóságot tud biztosítani. A gumitömítő profil körbefut az ajtón, így tud egy tökéletes záródási lehetőséget biztosítani. A takarólécről sem szabad megfeledkezni, hiszen nélküle nem lenne tökéletes a műanyag ajtó.

Beépített pánttáskákkal rendelkezik, de küszöb is igényelhető mellé. Általában a küszöb nem képezi a műanyag ajtó árát, így erre mindenképpen rá kell kérdezni. Érdemes körülnézni, mielőtt a műanyag nyílászárók cseréjét elvégeznénk. Nagyszerű ajánlatokkal és olykor magas kedvezményekkel találkozhatunk, amelyeket mindenképpen érdemes kihasználni.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!