Ablak város

Műanyag ablakok és bejárati ajtók

admin Bejárati ajtó, Műanyag ablak Műanyag ablakok és bejárati ajtók bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Műanyag ablakok

Műanyag ablakok

A műanyag nyílászáró most már nemcsak fehér színben rendelhető meg, hanem akár színes, fóliázott modellek is kérhetőek. A műszaki és esztétikai adottságaiknak köszönhetően, egy igazán nagyszerű ár-érték arányt tudnak felmutatni. Hosszútávon kiválóan használhatóak, garanciájuknak köszönhetően pedig megbízhatóságot sugallnak. A műanyag ablakok profilja A kategóriás, amelyek több légkamrás kivitelben is választhatóak. A beépítési mélysége megegyezik a profil vastagsággal.

Az üveg hő-veszteségi értéke függ attól, hogy hány rétegű üvegből áll össze. A gumitömítés színe lehet fekete vagy szürke, annak megfelelően, hogy milyen színű ablakok mellett döntünk. A gumitömítés fajtáját is mi tudjuk megválasztani, hiszen vannak szél- és közép-, valamint két- és háromszoros tömítések is. Az ablakok nemcsak a megszokott formájukban kérhetőek, hanem szögletes, kerekített vagy ívben futó típusokban is.

Az ablakok mellett természetesen, bejárati ajtók szintén rendelhetőek. A műanyagból készült bejárati ajtók nagyszerű tulajdonsággal rendelkeznek. Igen népszerűek lettek az ólmozott vagy katedrál üvegezéssel ellátott ajtók is. A betöréssel szembeni képességét mindig igényeink szerint tudjuk fokozni, annak megfelelően, hogy a bejárati ajtók tervezésénél milyen zárat választunk hozzá. A fautánzattal ellátott bejárati ajtók acél és biztonsági panelmerevítéssel rendelkeznek. Egyedi méretekben is megrendelhető, nem kell a standard méretekhez ragaszkodni. A tele-üveges kivitelezés mellett, az osztós modellek is nagyon gyakoriak. Ár/érték arányuk verhetetlen.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!