Ablak város

Műanyag nyílászáró: bejárati ajtók és ablakok

admin Műanyag nyílászáró Műanyag nyílászáró: bejárati ajtók és ablakok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Műanyag nyílászáró

Műanyag nyílászáró

Ablak, ajtó ma már kiváló áron és nagyszerű minőségben vásárolható meg. A hőszigetelő tulajdonságainak köszönhetően, télen a fűtési, míg nyáron a légkondicionáló számláin tudunk spórolni. A régi ablakokat, ajtókat érdemes újra cserélni és biztosak lehetünk abban, hogy hosszútávon meg van oldva az ablak és ajtó cseréjének problémája. A műanyag nyílászáró kiválasztásánál mindig nézzük meg annak műszaki tulajdonságait és annak alapján válasszuk ki a számunkra leginkább megfelelőt.

A profilok kialakításánál a legjobb megoldásokkal találkozhatunk. A gyártástechnológiának köszönhetően, minden igénynek megfelelő termékekkel találkozhatunk. A műanyag ablakok és bejárati ajtók leginkább horganyzott acélmerevítéssel rendelhetőek, amelyek kiváló tartósságot biztosítanak.

Alapanyagát tekintve, a műanyag bejárati ajtók és ablakok alapanyaga UV stabil, kívül-belül minőségi műanyagból készül. Természetesen nemcsak a klasszikus fehér színben rendelhető, hanem több fautánzó fóliával is kérhető. Alapesetben a biztonsági bejárati ajtók öt ponton záródnak. Kettős gumitömítéssel rendelkeznek, így résmentes záródást tudunk elérni. Kilincsműködtetéssel vásárolhatóak meg, így könnyed nyitást és zárást tud biztosítani. A kilincsgarnitúrát igényeinknek megfelelően tudjuk kiválasztani.

Pánttakaró és több pánt is vásárolható mellé, ami stabilan tartja az ajtószárnyat. A bejárati ajtók elengedhetetlen részét képezi a küszöb is. Az alacsony kialakítással rendelkező küszöb számít esztétikusnak, így még a mozgáskorlátozottak is könnyedén tudják használni.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!