Ablak város

Rehau

admin Rehau Rehau bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Rehau

Rehau

Mindnyájunk számára ismert fogalom, hogy otthonunkban a tökéletesre törekszünk, mind a minőség, mind az igényes küllem szempontjából. A nyílászárók ebben nyújtanak nekünk segítséget. A REHAU ablak rendszerek számos kritériumnak megfelelnek, amely a nyílászárók cseréi, illetve beépítései során megfogalmazódnak bennünk.

A REHAU műanyag nyílászárói mind a passzívházak, mind alacsony energiafelhasználású épületek kapcsán maximális hang,- és hőszigetelést biztosítanak, így csökkentve az energiafelhasználást és az otthonunk költségeit, illetve biztosítja lakókörnyezetünk komfortérzetét.

A műanyag nyílászárók vásárlása során személyre szabott igényeinket a REHAU széles profilválasztékának köszönhetően maximálisan kiszolgálja.

A Design-jára jellemző a minőség és az elegáns megjelenés ötvözete. A jellegzetes lekerekített élek, a tiszta vonalvezetés, igényes és modern megjelenést kölcsönöz otthonunknak. Elvárásainknak megfelelően széles körű szín, – és formaválaszra van lehetőség. A termékei optimális statikai tulajdonságokkal bírnak, a nagy keresztmetszetű merevítés jóvoltából, ennek köszönhetően a termék a megbízhatóság védjegyét is magában foglalja.

A REHAU nyílászáróknál a gyártók különös figyelmet fordítottak a könnyed tisztántarthatóságra – (sima tisztításbarát felületek, jobb vízelvezetés) illetve a környezettudatos szemléletre, így ez esetben újrahasznosítható, környezetbarát technológiával készült nyílászárókról van szó.

Az 50 éves gyártási tapasztalatnak, a folyamatos fejlesztéseknek, és az állandó termékmegújulásának köszönhetően jelenleg a piacon az egyik vezető nyílászáró forgalmazója a REHAU, hiszen kiváló minőséget biztosít igen kedvező áron.

 

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!