Ablak város

Miért annyira népszerű a műanyag ablak?

admin Műanyag nyílászáró Miért annyira népszerű a műanyag ablak? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A műanyag nyílászárók nemcsak esztétikailag nyújtanak szebb, jobb megoldást, hanem energiahatékonyságuk miatt is. Teljesen tökéletes stabilitással rendelkeznek. A légrések száma nagyban meghatározza, hogy milyen típusú ablakkal állunk szemben. A hat légkamrával rendelkező ablak képes kizárni a külső zajt, port és hőmérsékletet.

A modern műanyag ablak hármas gumiszigeteléssel készül, így nemcsak a szélein, de a közepén is van tömítés, ezáltal nemcsak jobb vízzárást tud nyújtani, hanem ellenállóbb lesz a széllel is. A műanyag ablak egyedi üvegszállal, megerősített anyagból készül, amit a legnagyobb gyártók már saját technológiájuk alapján fejlesztettek ki.

Vasalata biztonságos és hosszú távú működtetést biztosít. Acélmerevítése hosszabb élettartamot biztosít. Természetesen a műanyag ablakok üvegezéséről is kell beszélni. A háromrétegű nyílászáró rendkívül magas hang- és hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. Akár 44 milliméteres vastagságban is kérhető. Tervezése szigorú követelmények alapján történik.

Nemcsak a klasszikus fehér műanyag ablakok mellett lehet dönteni, hanem színes vagy fóliázott modelleket is lehet vásárolni. Nagyon szép fautánzattal rendelkező mintákat is tudunk kérni. A műanyag ablakok beépítési technikájának köszönhetően, akár már passzív házaknál is felhasználható.

Annak az ára szinte az első hónapokban meg fog térülni, hiszen az új ablak spórolni fog a számlákon. Kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, így ma már mindenki meg tudja magának engedni az új műanyag ablakok megvételét.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!