Ablak város

Műanyag bejárati ajtó

Bejarati ajto

 

Műanyag bejárati ajtó sokoldalú
és megbízható

 

 

Műanyag bejárati ajtó megerősített szerkezet a tartósság és biztonság érdekében.

A műanyag bejárati ajtó profilok vastagsága lehet 70 vagy 80 mm-es, ügyeljünk arra, hogy a már kiválasztott ablakprofillal megegyező legyen. A bejárati ajtó profilok acél zártszelvény erősítéssel és hegesztett sarokmerevítők alkalmazásával garantálják stabilitásukat. Jó működésük a 3 D ajtópántoknak köszönhető, míg biztonságát a MABISZ minősítésű kilincsműködtetésű öt ponton záródó görgős rúdzár biztosítja. Az alacsony magasságú hőszigetelt küszöb és a kettős gumitömítés jó hőszigetelést eredményez.

Biztonság

 A bejárati ajtó biztonsága megerősíthető egy felülre szerelt plusz zárbetéttel, illetve csapos rúdzárral és kampós zárszerkezet alkalmazásával is.

Jellemzők:

  • erősített tok és szárny bejárati ajtó profilból bejarati ajto
  • profil mélység 70-80 mm
  • erősített merevítés
  • kettős gumitömítés
  • alumínium küszöb
  • biztonsági ajtópántok
  • görgős rúdzár
  • kilincsműködtetés
  • sarokmerevítés

Színes, fóliázott műanyag bejárati ajtók

A bejárati ajtók változatos színválasztékkal rendelkeznek, így stílusunkhoz, elképzelésünkhöz a legmegfelelőbb színeket hozhatjuk létre.  A kasírozott fóliázás vastagsága kiváló minőségben készül, garantálja a későbbi UW stabilitást. 

             

01

        SZÍNEZÉS FÓLIÁZÁS:

Kívül- belül fehér
Kívül színes-belül fehér
Kívül-belül színes
Standard színek
Egyedi nem standard színek

                         

 

032 031 03

bej 4 rostock

 

 

 

 

 

 

Típusok

 Típusuk lehet egyszárnyú és kétszárnyú kialakítású, mellette sorolt fix oldal és felülvilágítóval.

Az ajtószárny kialakítása lehet teljesen üvegezett, mintás ajtópaneles, esetleg biztonsági, illetve katedrál üveggel ellátott.

A díszítő ajtópanelek mintázata rendkívül változatos, alaptípus a teli (üvegnélküli), a félig üveges, és a mélyen üveges verziók. Kétszárnyú ajtók esetén a fő szárnyban lévő panellel azonos oldalpanel is biztosított. Az oldal és felülvilágító elemek üvege összhangba hozható az ajtópanel üvegezésével.

TEGYE EGYEDIVÉ BEJÁRATI AJTAJÁT

A bejárati ajtó egyediségét, az általunk létrehozható legkülönbözőbb mintázatoknak köszönheti. A forma kialakítása az ajtószárnyba kerülő szárnyosztók mennyiségével és annak elosztásával alakítható ki. Ezáltal létrehozott mezőkbe tömör hőszigetelt betét, vagy különböző mintás-katedrál-reflexiós üveg egyaránt elhelyezhető. Az egyedi ízlés fokozható külső vagy külső-belső oldalon történő RAL színek festésével is.

Néhány példa ezek sokrétegűségéből

R1

R2

R3

R4

R5

R6

R7

R8

R9

R10

R11

R12

R13

R14

R15

R16

 

Tájékoztatjuk kedves Vevőinket, hogy üzletünk
2021.07.19-től – 2021.08.02-ig zárva tart.

Nyitás: 2021.08.02-án 8 órakor.  Megértésüket köszönjük.