Ablak város

Műanyag bejárati ajtó

Bejárati ajtó panel katalógus

Bejarati ajto

Műanyag bejárati ajtó sokoldalú
és megbízható

Műanyag bejárati ajtó megerősített szerkezet a tartósság és biztonság érdekében.

A műanyag bejárati ajtó profilok vastagsága lehet 70 vagy 80 mm-es, ügyeljünk arra, hogy a már kiválasztott ablakprofillal megegyező legyen. A bejárati ajtó profilok acél zártszelvény erősítéssel és hegesztett sarokmerevítők alkalmazásával garantálják stabilitásukat. Jó működésük a 3 D ajtópántoknak köszönhető, míg biztonságát a MABISZ minősítésű kilincsműködtetésű öt ponton záródó görgős rúdzár biztosítja. Az alacsony magasságú hőszigetelt küszöb és a kettős gumitömítés jó hőszigetelést eredményez.

Biztonság

 A bejárati ajtó biztonsága megerősíthető egy felülre szerelt plusz zárbetéttel, illetve csapos rúdzárral és kampós zárszerkezet alkalmazásával is.

Jellemzők:

  • erősített tok és szárny bejárati ajtó profilból bejarati ajto
  • profil mélység 70-80 mm
  • erősített merevítés
  • kettős gumitömítés
  • alumínium küszöb
  • biztonsági ajtópántok
  • görgős rúdzár
  • kilincsműködtetés
  • sarokmerevítés

Színes, fóliázott műanyag bejárati ajtók

A bejárati ajtók változatos színválasztékkal rendelkeznek, így stílusunkhoz, elképzelésünkhöz a legmegfelelőbb színeket hozhatjuk létre.  A kasírozott fóliázás vastagsága kiváló minőségben készül, garantálja a későbbi UW stabilitást. 

             

01

        SZÍNEZÉS FÓLIÁZÁS:

Kívül- belül fehér
Kívül színes-belül fehér
Kívül-belül színes
Standard színek
Egyedi nem standard színek

                         

032 031 03

bej 4 rostock

Típusok

 Típusuk lehet egyszárnyú és kétszárnyú kialakítású, mellette sorolt fix oldal és felülvilágítóval.

Az ajtószárny kialakítása lehet teljesen üvegezett, mintás ajtópaneles, esetleg biztonsági, illetve katedrál üveggel ellátott.

A díszítő ajtópanelek mintázata rendkívül változatos, alaptípus a teli (üvegnélküli), a félig üveges, és a mélyen üveges verziók. Kétszárnyú ajtók esetén a fő szárnyban lévő panellel azonos oldalpanel is biztosított. Az oldal és felülvilágító elemek üvege összhangba hozható az ajtópanel üvegezésével.

TEGYE EGYEDIVÉ BEJÁRATI AJTAJÁT

A bejárati ajtó egyediségét, az általunk létrehozható legkülönbözőbb mintázatoknak köszönheti. A forma kialakítása az ajtószárnyba kerülő szárnyosztók mennyiségével és annak elosztásával alakítható ki. Ezáltal létrehozott mezőkbe tömör hőszigetelt betét, vagy különböző mintás-katedrál-reflexiós üveg egyaránt elhelyezhető. Az egyedi ízlés fokozható külső vagy külső-belső oldalon történő RAL színek festésével is.

Néhány példa ezek sokrétegűségéből

R1

R2

R3

R4

R5

R6

R7

R8

R9

R10

R11

R12

R13

R14

R15

R16