Ablak város

Ablak akció

akcio

Műanyag nyílászáró akció

2013. 06.24.

AKÁR 52% KEDVEZMÉNNYEL!

Ablakgyártó üzemünk új terméke:
Hevestherm Optima 76 nyílászáró

 

2013. 06. 24.  Gyártó üzemünk megkezdte a Hevestherm Optima 76 műanyag ablakok gyártását, az új termékcsalád teljes körű profilválasztékot kínál, ablakok erkélyajtók fehér és színes fóliázott kivitelben is rendelhetőek. Új termékünk a már hosszú évek óta megszokott és elismert Német ablakprofil alapanyagokból készülnek, továbbra is magas minőségellenőrzés mellett.

Minden szinten optimális-

Az Optima 76 nyílászáró jellemzője az alacsony árak megtartása, mindez rövid gyártási határidővel. Néhány műszaki adat a termék sokrétű felhasználhatóságáról, a teljes hőszigetelési mutatók tekintetében megállapíthatjuk, hogy szinte minden épület típushoz felhasználható, legyen az utólagos ablakcsere vagy új építésű beruházás.

Bővebb információ: Optima 76 nyílászáró

2

 

 

 

 

Hevestherm nyílászáró akció!

Minőségi műanyag ablakok kedvező árakon. Családi házak műanyag nyílászárói, társasházak ablakcseréje, 10 év szakmai tapasztalattal, szakszerű beszereléssel.

A műanyag nyílászárók mintatermünkben megtekinthetőek, megrendelhetőek.

Rendelje meg nyílászáróit MOST, használja ki kedvezményeinket!

 

Az akciós nyílászáró árak visszavonásig érvényesek!

————————————————————————————————————————–

 

85 Deluxe

 

Műanyag nyílászáró akció

2013. 05. 06. 

AKÁR 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Ablakgyártó üzemünk új terméke:
Hevestherm 85 Deluxe nyílászáró

2013. 05. 06. Gyártásba került a Hevestherm 85 Deluxe műanyag ablak, az új termékcsalád megjelenésében a jól ismert energeto termékek formavilágát tükrözi. A Deluxe 85 nyílászárók acélmerevítéses kivitelűek így nagyobb statikai stabilitást biztosítanak, megfelelő üvegezés esetén akár a – szerkezetre vonatkoztatva – Uw=0,74W/m2K hőszigetelő képesség is elérhető, ezáltal teljesíti a passzívházakhoz szükséges követelményszinteket is.

A HEVESTHERM Deluxe ablakok ára tartalmazza a HVI rendszer szerinti 2 szintű betörésvédelmet, valamint a 2 szintű hővédelmet az Ug = 0,67 W/m2K 3 rétegű üvegezéssel, ezzel a besorolással a nyílászárók a HVI_202 indexel rendelkeznek.

Hevestherm vedelmi index

 

Ismerje meg Ön is a védelmi rendszer előnyeit- Hevestherm védelmi index részleteiről bővebb információkat tudhat meg oldalunkon:

hevestherm védelmi index rendszere

Hevestherm nyílászáró akció!

Minőségi műanyag ablak akciós árakon. Családi házak műanyag nyílászárói, társasházak ablakcseréje, 10 év szakmai tapasztalattal, szakszerű beszereléssel.

A műanyag nyílászárók mintatermünkben megtekinthetőek, megrendelhetőek.

Rendelje meg nyílászáróit MOST, használja ki kedvezményeinket!

Az akciós nyílászáró árak visszavonásig érvényesek!

 

Lejárt akciók:

–  Nyílászáró akció 2013.06.10-ig