Ablak város

Hevestherm Deluxe-s 92 nyílászáró

hevestherm

 

Salamander Deluxe-s 92

bluEvolution
6 kamrás 92mm tok profil rendszer
Élen jár az energia megtakarításban

 

 

Háromrétegű üvegezés alapáron – német minőség alacsony energia felhasználás megfizethető áron!

SALAMANDER bluEvolution Deluxe-s 92 néven piacra került műanyag nyílászárókat a Német profilgyártók a legmodernebb és legkorszerűbb technológiával gyártják, ezzel megfelelve minden energiahatékonysági feltételnek.
A SALAMANDR bluEvolution műanyag ablakainak tervezése és gyártása során a SALAMANDER cégcsoport különös figyelmet fordított a termék stabilitására és a hőszigetelő tulajdonságaira egyaránt.
Az új, kiváló prémiumkategóriás termékek nem csak műszaki adottságaiban tükrözik a professzionítást, hanem a külső megjelenésében is. A tervezők a SALAMANDER bluEvolution műanyag nyílászárók külsejében a markáns megjelenést ötvözik a lágy vonalvezetéssel, ezzel elegáns megjelenést eredményezve a termék számára.
A SALAMANDER bluEvolution megálmodói a ragyogó minőség, elegáns megjelenés mellett gondosan figyeltek a megrendelők egyéni igényeire, így a termék könnyedén alakítható a saját házunk egyedi stílusvilágához, a sík letisztult szárnyprofil kialakítás kiválóan alkalmazkodik otthonunk egyéniségéhez.

A jövő – Az energiafelhasználás csökkentése

A Hevestherm Deluxe-s 92 prémium kategóriás műanyag nyílászáró könnyedén alkalmazkodik a legkülönbözőbb épülettípusokhoz, kategóriájában kiemelkedően jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, ennek köszönhetően az új építésű energiatudatos lakások közkedvelt modellje.

A Hevestherm Deluxe ablak és nyílászáró már alapárban jó ár érték aránnyal rendelkezik, hiszen már az alapár tartalmazza a háromrétegű üvegezést (Ug = 0,5 W/m2K), ezzel maximalizálva hőszigetelési tulajdonságait. A kiváló hőszigetelési mutatóknak köszönhetően, a termék kiemelkedően ajánlott az alacsony energiafelhasználású A+ családi házakban és lakásokban való alkalmazáshoz.

SALAMANDER Deluxe-s 92 termékeit a műszaki tartalom figyelembevételével kiváló ár-érték arány jellemzi. A hatkamrás 92mm-es tokprofilból készült nyílászáró teljes szerkezetet tekintve -Uw = 0.81 W/m2K ezért hőszigetelése garantálja a beruházás gyors megtérülését.

Megfelelő üvegezés esetén, akár a – szerkezetre vonatkoztatva – Uw=0,74W/m2K hőszigetelő képesség is elérhető, teljesítve a passzívházakhoz szükséges követelményszintet is.

Szélsőséges körülmények

A SALAMANDER Deluxe-s 92mm termékei vastag 6 kamrás vízgátas szerkezete rendkívül stabil, időtálló termék. A SALAMANDER Deluxe-s 92 kiváló minőségű műszaki adottságoknak köszönhetően extrém körülményekben is ellenáll a viszontagságoknak. Vízgátmerevítő tulajdonsága magas szintű alaktartosságot biztosít, a három soros gumitömítés a jó hang és légzárásért felel, a Maco vasalat pedig biztosítja számunkra a megbízható működést és a könnyű kezelhetőséget a mindennapok használata során.

Ablakaink és biztonságunk a prémium kategóriában rejlik – Hevestherm HVI rendszer

A műanyag nyílászárók kiválasztása során kiemelkedő szempont a műszaki adottságok és a termék megjelenése mellett otthonunk, környezetünk védelme és biztonságossá tétele. A Hevestherm SALAMANDER Deluxe-s 92 nyílászárói profilkialakításuknak köszönhetően kiválóan megfelel ezen igényeknek is. A termék profilkialakítása során az ablakok működését biztosító vasalatokkal védik, ezáltal magasabb biztonsági szintre emelve a nyílászárók biztonságtechnikáját. A magas védelmi szintnek köszönhetően gátolja, vagy akár meg is akadályozza az esetleges hívatlan vendégek bejutását otthonunkba.

Az ablakok ára tartalmazza a HVI rendszer szerinti, 2 szintű betörésvédelmet, valamint a 2 szintű hővédelmet az Ug = 0,5 W/m2K  3 rétegű üvegezéssel, ezzel a besorolással a nyílászárók a        HVI 202 indexel rendelkeznek.

A színek térhódítása az ablakgyártásban

Hevestherm Deluxe-s 92 Color  UV-álló fóliázott ablakprofil
Hevestherm Deluxe-s 92 Karát külső oldalon RAL színekben alumíniumborítással

SALAMANDER M Deluxe-s 92 karát nyílászáró profilrendszert a Német gyártók alumíniumborítással látták el, ezzel egyedi és különleges megjelenést kölcsönözve a termékeknek. Az eddigi, megszokott műanyag nyílászárókkal szemben forradalmian új, összetéveszthetetlen külsővel rendelkezik a SALAMANDER Deluxe-s 92 karát termékcsalád.

Stílus és minőség kompromisszumok nélkül

A SALAMANDER Deluxe-s 32 karát nyílászáró profiljai a RAL színskála összes színében választható és rendelhető. A széles színkínálatnak köszönhetően könnyedén összhangba kerül otthonunk stílus és színvilágával, ezzel is növelve komfortérzetünket és jó érzést biztosít a szemnek és léleknek egyaránt. A külső alumíniumborítás egyedi esztétikai élménnyel bír és garantálja a termék hosszú élettartamát. Napjaink modern építészeti stílusainak kiváló eleme, nagyszerű választás mindenki számára, akik nem szeretnének, kompromisszumot kötni az egyediség, a design és a hőszigetelés területén.

Egy igazán jó választás – A minőség és biztonság mellett fontos szempont, hogy a kiválasztott nyílászáró profil garantálni tudja az épület egységes összképét. A gyártók a minőség mellett is különös figyelmet fordítottak az esztétikai megjelenésre is. A stílusos és egyéni aluborítás, ablakaink színével megegyezően kifogástalan színazonosság érhető el.

Általános termékjellemzők:

 • 6 kamrás vízgátas 92 mm profil rendszer
 • Biztonságos vízelvezetés 3 soros tömítő gumi
 • Még jobb záródás, nagyobb betörésvédelem
 • Változatos színkombinációk:
 • Rendelhető színes fóliázott kivitelben
 • Különleges megjelenés a külső RAL alumíniumborításnak köszönhetően
 • Alacsony energia felhasználás
 • HVI 202 biztonsági szint, feszítés védelem
 • Optimális statikai tulajdonságok
 • Horganyzott acélbetét merevítés
 • Szín: kívül-belül fehér RAL 9016 UV stabil
 • Rendelhető színes fóliázott kivitelben
 • Tömítés: szürke színben
 • Üvegezés: Ug = 0,5 W/m2K 3 rétegű üvegezéssel
 • Teljes szerkezet: Uw = 0.81 W/m2K
 • Üvegezési opció: Ug = 0,5 W/m2K 3 rétegű melegperemes
 • Teljes szerkezet: Uw = 0.74 W/m2K
 • Vasalat: MACO osztrák MULTI TREND alapbiztonsági vasalat
 • 45o kilincsállásnál résszellőző funkció
 • Kilincs: MACO S félkilincs fehér színben