Ablak város

Szúnyogháló

A szúnyogháló alkalmazása tökéletes védelmet nyújt otthonunk számára a nemkívánatos repülő és mászó rovarok ellen, továbbá aktív védelmet nyújt a szálló pihék ellen is. A rovarháló használata kényelmes szellőztetést biztosít otthonunknak, az ablakok és ajtók szinte minden típusára felszerelhető. Nyugodt légkört biztosít számunkra a szúnyogháló használata, megelőzhetjük a rovarcsípéseket és ennek kellemetlen hatásait.
A háló anyagát tekintve rendkívül időjárásálló, hosszú éveken keresztül kedvező tulajdonságait megtartja, bírja a rendkívüli hideget, a forróságot, felülete UW álló.

szunyoghalo

 

A háló anyaga: sűrű szövésű üvegszállal erősített háló, szürke színben, az erősítésnek köszönhetően a mozgatható szúnyogháló alapanyaga is.

 

 

Alkalmazási lehetőség: ablak, erkélyajtó, toló-bukó erkélyajtó, emelő-toló erkélyajtó.                                 Gyártható típusok: fix, rolós, oldalra húzható, toló, nyíló, pliszé, szúnyoghálóval kombinált redőny.

Típusok

Fix szúnyogháló
A keretben kifeszített fix háló szinte minden ablak típusra felszerelhető.

Műanyag keretes szúnyogháló

A műanyag keretes szúnyogháló fehér vagy barna keretszínnel, üvegszállal erősített műanyag bevonatú hálóval készül

Alumínium keretes szúnyogháló
Az alumínium keretes szúnyogháló üreges, merevített keretkialakítású, üvegszállal erősített műanyag bevonatú hálóval készül.

Rolós szúnyogháló

A le-felmozgatható rolós szúnyogháló mobilitásának köszönhetően kedvelt termék, igény szerinti felengedésével az ablakokon szabad kihajolást biztosít. A rolós mozgatható szúnyogháló teljes keretszerkezete alumíniumból készül. A felső rolós szerkezet 45x45mm-es keskeny igényes megjelenésű, míg az oldalsó lefutó lábak erős szőrkefével szereltek, így a szúnyogháló garantálja a megfelelő rovarvédelmet. Lehúzását követően az alsó fogantyúkkal könnyen beakasztható, a folyamatos rugós feszítés feszes hálót biztosít.

Amennyiben redőnyözni is szeretnénk ablakainkat úgy a szúnyoghálós műanyag redőny együttes alkalmazása a leggazdaságosabban megoldható.

redőny oldal szúnyogháló függ.
Gyárthatóság: A háló feszessége érdekében 170cm szélességig és 180cm magasságig gyártható.
Szúnyogháló színek: Alumínium keretes rolós szúnyogháló alapárban fehér vagy barna, megrendelésre RAL színskála alapján színezhető.

 

 

Oldalra elhúzható szúnyogháló

A Vízszintesen elhúzható szúnyogháló ajtók, és erkélyajtók kényelmes rovarvédelmét biztosítja.  Az oldal irányba elhúzható szúnyogháló belső és külső működtetése a rászerelt fogantyú kezelésével kényelmes és könnyen kezelhető. Használata közben az oldalsó rugós feszítésnek köszönhetően a háló feszes, a záródását az oldalára szerelt mágnes záródás biztosítja. A háló alsó és felső része szőrkefés alumínium profilban mozog, ezek a záródások biztosítják a megfelelő rovarvédelmet. Redőnnyel felszerelt erkélyajtóknál a szúnyogháló a redőny külső oldalán helyezkedik el. A redőny és a szúnyogháló egymástól függetlenül működtethető. A kétszárnyú erkélyajtókon az oldalra elhúzható szúnyogháló két részből áll, a kevésbé használt oldal a középállásban reteszelhető, míg a mágneszáras oldal a mindennapi kényelmes használatot biztosítja.

ablak

 

 

Gyárthatóság: egyszárnyú 120 cm-ig kétszárnyú 240 cm szélességig gyártható.
Szúnyogháló színek: Alumínium keretes rolós szúnyogháló alapárban fehér vagy barna, megrendelésre RAL színskála alapján színezhető.

 

 

Pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyogháló előnye, hogy kis helyigénnyel, nagyméretű nyílászárókat lehet rovarvédelemmel ellátni. Az egyoldalról működtetett háló 2, 5 méter szélességig és magasságig gyártható, míg a kétszárnyú kivitel ennek akár a dupla szélességét is elérheti. A pliszé szúnyogháló keskeny tokkerettel készül, elhúzásánál harmónika jelleggel összegyűjtődik. 120cm szélességig nyitott állapotban a begyűjtött háló a tokba elrejtődik, nem látható. Működtetése lehet zsinóros vagy láncos, forgó vagy rugó alkatrészeket nem tartalmaz, ezért a meghibásodási lehetősége minimális. A nyílászáróra kívülről rögzíthető, redőnyre szerelés esetén a redőnylábakra szerelhető. Az alsó küszöbsín alacsony kényelmes átjárást biztosít, az elhúzott szúnyogháló rugalmas működése csendes, megbízható.

1

 

 

Háló anyaga: antracitszürke vagy fekete színű, UV álló, üvegszálas, műanyag bevonattal, háló 2 cm széles lamellái pliszé jelleggel záródó.