Ablak város

Alumínium redőny

Alumínium redőny

Az alumínium redőny rendszer elnevezés biztosítja számunkra, hogy ebbe a kategóriába tartozó redőnyszerkezetek fő egységei kizárólag alumíniumból készülnek. Az értékes alapanyag kiváló tulajdonsága és a korszerű gyártástechnológia eredménye a minőségi alumínium redőny, felhasználása során megbízható hosszú élettartamot biztosít.

Kulsotokos aluminium redony

Külsőtokos alumínium redőny

Vakolható tokos alumínium redőny

Vakolható tokos alumínium redőny

 

 

 

 

 

 

Szúnyoghálós alumínium redőny

Szúnyoghálós alumínium redőny

Házunk-otthonunk modern és ízléses megjelenését erősíti az alumínium redőnyök használata. Építkezünk vagy felújítunk napjainkban ezt energiatudatos módon hajtjuk végre. A mai ablakok kiváló hőszigeteléssel kerülnek beszerelésre, ezt az irányelvet folytatva választjuk ki redőnyünk hőszigetelését, az alumínium redőnyt. A redőny megfelelő használatával biztosíthatjuk lakásunk ideális hőháztartását jó közérzetünk érdekében.

Hosszútávú megoldást biztosít számunkra az alumínium redőny alkalmazása. Az üreges alumínium lamella szigetelő habbal töltött, ezért jó hőszigetelő. A lamellák összefűzése teljes egységet alkot, meggátolva annak elcsúszását, így biztosítva annak stabilitását és motorizálhatóságát. Az igényeknek megfelelően a motoros alumínium redőnyt irányíthatjuk kapcsolóval, távirányítóval és kombinálhatjuk mindezt szél–fény-idő érzékelőkkel kiegészítve.

Redőny színek: Alumínium redőnytok és redőnyláb alapárban fehér vagy barna, megrendelésre RAL színskála alapján színezhető.

Alumíniumléc színek

Alumíniumléc színek

szinek

Redőnyléc színek

 

  •  39mm-es alumínium alapáras színek: fehér, szürke, ezüst, barna, bézs,
  • 39mm-es alumíniumléc (faeres) feláras színek: aranytölgy, mahagóni, dió, egyéb színek: antracit, elefántcsont

 

Biztonság és otthonvédelem 

Épületünk védelme a beépítésre kerülő nyílászárókon és az arra rákerülő alumínium redőny biztonságán is múlik. Az alumínium léccel gyártott árnyékoló lehetőséget ad különböző biztonságtechnikai kiegészítők alkalmazására. A feltolást akadályozó palástfelfüggesztés a reteszelhető redőnylamellák, illetve a motorizálás is segít otthonunk biztonságában. Az általunk kiválasztott alumínium redőny biztonsági fokozata és az egyéb épületvédelmi rendszerek együttes alkalmazásával kényszerítjük jobb belátásra az esetleges betolakodókat.

Környezetbarát – újra hasznosítható!

Az alumínium alapanyagnak köszönhetően a legnagyobb számban kerül újra hasznosításra.