Ablak város

Aluplast műanyag ablak és alumínium redőny beszerelése

admin Aluplast, Redőny Aluplast műanyag ablak és alumínium redőny beszerelése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A műanyag ablak beszerelését megelőzően nem mindegy, hogy milyen ablak mellett döntünk. A választék annyira színes, hogy érdemes alaposan körülnézni, még mielőtt megrendelnénk a csereszolgáltatását. Az Aluplast műanyag ablak kínálata kiváló, ár-érték aránya is kivételes, így érdemes körülnézni itt, ha ragaszkodunk a minőséghez.

Több tízéves tapasztalat jellemzi az Aluplast ablak gyártását és mivel folyamatos fejlesztésekkel rendelkeznek, így nem kell attól félni, hogy hibás ablakot vásárolnánk. A műanyag ablak minőségi tanúsítvánnyal érkezik. Az Aluplast 5 légkamrával készült ablakokat is kínál eladásra. Hőszigetelési értéke kimagasló. Üvegezéséhez háromrétegű üveget használnak fel, amit argon gázzal töltenek fel. Akár lágy fémbevonatú változat is rendelhető.

A tok vastagsága elérheti a hetven millimétert is. Az Aluplast merevítéséhez horganyzott idomacélt használnak fel. Tömítéséhez rugalmas EPDM tömítést alkalmaznak, ami fekete vagy szürke színű lehet. Amennyiben megtörténik az ablakcsere, akkor érdemes ehhez megfelelő árnyékolási technológiát is választani. Az alumínium redőny kiválóan viselkedik, hiszen nemcsak elegáns megjelenéssel rendelkezik, de funkcionalitásában is kivételes.

A modern technikai megoldásoknak köszönhetően, az alumínium redőny akár távvezérléssel is működtethető. Nemcsak energiát tudunk így megtakarítani, hanem környezetünket is óvhatjuk. A redőny megnehezíti az illetéktelen személyek behatolását. Többféle modell között válogathatunk, hiszen nemcsak hagyományos kivitelezéssel találkozhatunk, hanem akár egyedi megoldásokat is lehet igényelni.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!