Ablak város

Hevestherm műanyag ablak vagy Aluplast Ideal 5000?

admin Műanyag ablak Hevestherm műanyag ablak vagy Aluplast Ideal 5000? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A műanyag ablak kiválasztásánál mindig legyünk körültekintőek és válasszuk a minőséget, hiszen csak így lehet számunkra garantált a hosszútávon való problémamentes használhatóság. A modern technológiai megoldásoknak köszönhetően, akár egyedi méretezésben is megrendelhető.

A Hevestherm műanyag ablak széles szín- és mintaválasztékkal rendelkezik, így könnyedén, a már meglévő otthonunk stílusához tudjuk igazítani az ablak tulajdonságait. A Hevestherm ablak általában osztrák biztonsági vasalattal készül, mellette hibás működtetés gátlóval van felszerelve. A műanyag ablak résszellőző funkcióval rendelkezik. Kettős gumitömítést kapott, a fehér szerkezetű ablakok esetében szürke, míg a színes ablakoknál fekete gumit használnak. A Hevestherm ablakok mindegyike környezetbarát gyártástechnológiával készülnek el. Két- és háromrétegű üvegezéssel is kérhető, igényeinknek megfelelően.

A prémiumminőségű műanyag ablak már 5 kamrás profillal rendelkezik, ráadásul háromszoros gumitömítést kapott.

Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik az Aluplast Ideal 5000 műanyag ablak is. Az ilyen típusú ablak horganyzott idomacél merevítést kapott és gumitömítése rugalmas. Vasalata több pontos záródó alap biztonsági vasalat, ami résszelőzővel felszerelt. Beépítési mélysége változó. Hibás működtetés gátlót is tartalmaz, így biztonságosan használható. Az Aluplast Ideal 5000 műanyag ablak is kérhető egyedi méretezésben. Árban mind a két típusú ablak megfizethető, hiszen rendkívüli ár-érték aránnyal rendelkeznek.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!