Ablak város

Aluplast Ideal 3 rétegű ablak

admin Aluplast Aluplast Ideal 3 rétegű ablak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A műanyag ablakok már nemcsak a megszokott 2 rétegű üvegezéssel kérhető, hanem akár a 3 is. Az ilyen típusú ablakszerkezetnek köszönhetően, hosszútávon akár még a fűtési számlák végösszegén is tudunk spórolni. A 3 kamrás 3 rétegű ablak kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Népszerűsége egyre inkább csak nő. Figyelni kell arra is, hogy a 3 rétegű ablak súlya több mint egy 2 rétegű ablak esetében.

Fontos, hogy a profil korszerű legyen, hiszen csak így lehetünk abban biztosak, hogy az ablak nem fog hamar tönkremenni az üvegek súlya miatt. Továbbá nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy a nagyobb méretű ablakszárnyak viszont már komolyabb kezelést és karbantartást igényelnek. Az 5 kamrás 3 rétegű ablak viszont már egy prémiumkategóriát képvisel. Remek hang- és hőszigetelő, ezek mellett árában is kivételes.

Az Aluplast Ideal 8000 műanyag ablak viszont már 6 kamrával rendelkezik. A német minőségű műanyag ablak beépítési mélysége ideális. Világosszürke, rugalmas középtömítéssel rendelkezik. Merevítése horganyzott idomacél. Nemcsak standard méretekben, hanem egyedi igényeinknek megfelelően is megrendelhető.

Az Aluplast Ideal 8000 ablak két oldalán fóliázott. Bármilyen színű borítással rendelhető. Az ablak üvegezési vastagsága 51-59 mm között mozog. Vasalata több ponton záródik, résszelőzővel és hibás működtetés gátlóval is fel van szerelve. A vasalat mélyen beszerelt, így nagyobb betörés elleni védelemmel van ellátva. Az Aluplast Ideal 8000 műanyag ablak akár passzívházak kialakításához is tökéletesen felhasználható.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!