Ablak város

Ablakcsere és alumínium redőny árak

admin Ablakcsere, Redőny Ablakcsere és alumínium redőny árak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A redőny talán az egyik legalapvetőbb árnyékolástechnikai eszköznek tekinthető és szinte minden otthonban fellelhető. A régi típusú, fából készült redőny helyett, egyre többen választják a műanyag vagy az alumínium alapanyagból készült modelleket.

Az alumínium redőny árak tartalmazzák azok beszerelési költségeit is és ha egy ablakcserével együtt vállaljuk be, akkor bizony extra kedvezményekre is számíthatunk. Az alumínium redőny lécei purhabbal vannak kitöltve, így sokkal nagyobb hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, mint a műanyag lécek. Az alumínium számtalan színben választható és akár fóliázott változatban is megrendelhető. Az alumínium redőny árak általában nem tartalmazzák a motorizálás lehetőségét, rendszerint ezt felár ellenében lehet kérni. Motoros redőnyt csak alumíniumból lehet rendelni, a műanyag redőnyök nem rendelkeznek hasonló tulajdonsággal.

Az ablakcsere akció segítségével könnyedén össze lehet kötni az ablakcserét és a redőny beépítését, így még többet spórolhatunk. Az ablakcsere nem vesz többet igénybe, mint 1-2 nap. A beépített ablak és a fal közötti hézagot purhabbal töltik ki. A csere nem igényel bontást és a régi tokba is nyugodtan beépíthető.

Ha azt akarjuk, hogy a régi ablak kikerüljön az otthonunkból, akkor elengedhetetlenné válik a bontás. Ebben az esetben takarólécek használatával lehet eltüntetni az ablak és a fal közötti helyet. Az ablakcsere akció magába foglalja a helyreállítási szolgáltatásokat. Ebben az esetben nem kell külön kőművest hívni.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!