Ablak város

Hevestherm

hevesthermA hazai nyílászáró gyártás területén jelentős piaci pozíciót tudhat magáénak gyártó üzemünk a Hevesthem Kft. A több mint tizenegy éves gyártástapasztalat rendelkező üzem mottója a
’’ gyors, precíz, megbízható”

Ennek az üzletpoltikának és folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően éri el sikereit, biztosítja számunkra minőségi műanyag nyílászáróit. A Rosso-Car Kft. által üzemeltetett nyílászáró bemutatóteremben, mint a Hevestherm nyílászárók budapesti márka képviselete, mutatjuk be a kiállított műanyag nyílászárókat.
Budapesti üzletünk kiváló kapcsolatokkal rendelkezik, mint a Hevestherm viszonteladó partnereként, így naprakész információkkal tájékoztatjuk megrendelőinket.
A kiállított műanyag ablakok a Hevestherm teljes típusválasztékát bemutatja, szakmai információkkal segítünk üzletünkben azok kiválasztásában.

Rosso-Car Kft. nyílászáró üzletága 2013-ban 10 éves jubileumát ünnepli.

Hevestherm 5 kamrás műanyag nyílászáró profilrendszerek   

70 standard.

70 Standard
5 kamrás műanyag ablak
sík szárnyprofillal

70 standard ives

70 Standard
5 kamrás műanyag ablak
íves szárnyprofillal

 

          Hevestherm 70 Standard             
5kamrás műanyag ablak 70mm-es
nyílászáró rendelhető sík és
kontúrszárnyas szárny kialakítással.

 

 

 

 

03

70 Prémium
5 kamrás műanyag ablak
íves szárnyprofillal

Optima 76

Optima 76
5 kamrás műanyag ablak
íves szárnyprofillal

 

 

 

 

 

 

 

Hevestherm 6 kamrás műanyag ablak profilrendszerek

DELUXE-S 92

DELUXE-S 92
6 kamrás 92mm tok profil rendszer

Balance 85

Balance 85
6 kamrás ablak ajtó
íves szárnyprofillal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elmúlt tíz év szakmai tapasztalata és hozzáértése garancia Vevőink részére az ablak vásárlás területén. Legyen részese Ön is megelégedett ügyfeleinknek, próbálja ki csapatunk megbízhatóságát.

Az eltelt időszak tapasztalatai alapján további akciókat, kedvezményeket biztosítunk Vevőink részére, hogy minél kedvezőbb árban és minőségben megrendelhessék a műanyag nyílászáróikat. A Hevestherm viszonteladók partnereként weboldalunkat folyamatosan frissítjük, aktuális információkkal és ablak árakkal tájékoztatjuk Vevőinket. Szakmai felkészültségünkkel biztosítjuk a kényelmes, biztonságos nyílászáró vásárlást és az ablakcserét.

Ablak és nyílászáró vásárlásakor célszerű kiválasztani a Hevestherm partnerek üzlethálózatának a több éves szakmai tapasztalattal rendelkező nyílászáró boltok kínálatának egyikét. A szakmailag jól felkészült Hevestherm partnerek, megfelelő kiválasztása garantálja az üzletkötés sikerességét, legyen szó ablakgyártásról vagy ablakcsere teljes körű kivitelezéséről.

Üzletünk, mint a Hevestherm partnerek  nyílászáró forgalmazója Budapesti boltunkban raktározási lehetőséget biztosít a már elkészült munkáink részére. A raktárunkban az elkészült nyílászárók átvehetőek, vagy igény szerint házhozszállítása megrendelhetőek. Ablak és nyílászáró üzlet elsősorban Budapesten és Pest megyében építi be termékeit, de megfelelő projekt esetén dolgozunk az ország egész területén is.

 

Ismerje meg Ön is a védelmi rendszer előnyeit- Hevestherm védelmi index részleteiről bővebb információkat tudhat meg oldalunkon:

 

Hevestherm védelmi index rendszere

 

Ablak biztonság — emelt szintű védelem műanyag nyílászárókhoz!

Hevestherm  Nyílászáró akció

Hevestherm ablak és nyílászáró árak rendkívül kedvezőek a mögötte álló minőség figyelembevételével jó befektetésnek minősül.

A Hevestherm kínálatából az alábbi termékek gyártása megszűnt, nem rendelhető!

 

06

85 Energeto
6 kamrás műanyag ablak
sík szárnyprofillal

85 Energeto karát

85 Energeto karát

04

80 Jubileum
6 kamrás műanyag ablak
sík szárnyprofillal

05,

80 Trend +
6 kamrás műanyag ablak
íves szárnyprofillal