Ablak város

Műanyag ablak és műanyag redőny árak

admin Műanyag ablak, Redőny Műanyag ablak és műanyag redőny árak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A prémiumkategóriát képviselő műanyag nyílászáró a legtágabb felhasználási területtel rendelkezik. Kialakítása masszív, profilja vastagabb, mint egy átlagos műanyag nyílászáró esetében. A tok és a szárny vastagsága elérheti a 92 mm-t. Az ilyen típusú műanyag ablak 3 rétegű üvegezéssel készül, ami fokozott biztonsággal ellátott vasalatot kapott. Kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett, a hangszigetelést nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Az 5-6 légkamrás műanyag ablak középtömítést kapott, szárnya vízvetős kialakítással készült. Megerősített záródási pontokkal rendelkezik, hibás működtetés gátló is van benne, ami résszelőző funkcióval készült. Az ablak színezését bármilyen árnyalatban meg lehet oldani. Viszont, ha az ablak beszerelésénél tartunk, akkor nem szabad elfeledkezni a megfelelő árnyékolástechnikai eszközök kiválasztásáról sem.

Nagyon sokan döntenek a műanyag redőnyök mellett, nemcsak azért mert árában jobb, hanem mert minőségének köszönhetően, hosszú éveken át megőrzi eredeti állapotát és tulajdonságait. A műanyag redőny árak tartalmazzák a beszerelési költségeket is. Az új típusú műanyag redőny sokkal erősebb kialakítással rendelkezik, a lába speciális kefével vagy gumibetéttel felszerelt, így erősen tartja a redőnyt. A műanyag redőny árak tartalmazhatják a szúnyoghálót is.

A mobil rovarháló nagyon közkedvelt, hiszen a használata nagyon egyszerű. Minősége kivételes, hiszen ellenáll a külső környezeti hatásoknak is. Az ablakokra mindig függőleges mozgatású szúnyogháló kerül fel.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!