Ablak város

Ablak árajánlat kérés és felmérés menete.

Ablak árajánlat kérés – néhány perc alatt a program segítségével

Az ablak árajánlat kérő program segítségével gyorsan és könnyen hozzájuthat az aktuális munka költségvetéséhez. Az árajánlat tételes kiírása könnyen áttekinthető, amennyiben kérdése merülne fel az árajánlattal kapcsolatban, kérem forduljon hozzánk bizalommal.

Első tételként az ablak szélességi és magassági méreteit kell megadnunk a tervrajzban szereplő nyílászáróról, vagy az általunk lemért méret alapján például ablakcsere esetén. Fontos, hogy a két méretet ne cseréljük fel! Ablakcsere méreteinek megadásakor a teljes ablakméretet fal széltől – falszélig mérjük meg.
A magadott ablak mérethez a legördülő menüsorból kiválasztható az ablak funkciója és darabszáma, párkányozása és redőnyözése is. A munka kivitelezésének címe megadásával pontosabbá tehetjük árajánlatunkat.
Több darabból álló vagy egymás mellé sorolt nyílászárók esetén külön darabonként célszerű a méreteket megadni.
Műanyag nyílászárók, ajtók, ablakok készítése egyedi méretekben felár nélkül.

Ablak rendelés személyesen
Amennyiben az árajánlatot elfogadja, mintatermünkben a megrendelési szerződés aláírásával, az 50% foglaló készpénzes befizetésével a termékek megrendelhetőek.
A nyílászárók megrendelésének legbiztosabb módja az üzletünkben személyesen leadott megrendelés, így lehetőség nyílik a munka részletes átbeszélésére, pontosítására.

Kártyával történő fizetés mintatermünkben nem lehetséges.

Ablak rendelés e-mail-ben
E-mailben történő rendelés esetén az 50%-os gyártási foglaló elutalásával és annak számlánkra történő megérkezésével válik érvényessé a megrendelt munka. A termék legyártásáról értesítjük a Megrendelőt, ami mintatermünkből elszállítható.

A termékek elkészülését követően a fennmaradó végösszeg befizetése mintatermünkben készpénzben, vagy utalással történik.

Helyszíni felmérés díja
Amennyiben a nyílászárók és azok beépítése együtt kerül megrendelésre, úgy a szerződés megkötésekor előre egyeztetett időpontban üzletünk biztosítja annak díjtalan ablak felmérését Budapest területén.

Előzetes ablak felmérés a munka megrendelése nélkül is megkérhető, ennek díja 8.000 Ft/ alkalom Budapest területén, amit 1 hónapon belüli megrendelés esetén a megrendelésből jóváírunk.

Redőny árajánlat kérés
Árajánlat kérés megkönnyítése céljából elérhető oldalunkon a redőny árkalkulátor aminek a segítségével rendkívül gyorsan tájékozódhat a kiválasztott redőny aktuális árairól, felszereléséről.