Ablak város

Aluplast ablak

aluplast logo

 Aluplast műanyag ablak- nyílászáró rendszer

 

Az ALUPLAST IDEAL ablakprofil rendszer sokoldalú, választékos és megbízható. Ennek az egységnek köszönheti sikereit a minőségi ablakgyártás területén.

SOKOLDALÚ-VÁLASZTÉKOS

Sokoldalú, mert rendszerben gondolkodik a 70mm-től egészen a 85mm-es profilvastagságig. A sík letisztult vonalvezetéstől az íves kontúrszárnyig biztosítja számunkra sokoldalúságát, az Aluplast műanyag ablak család.Választékos ablak profil kínálata, kompromisszumok nélküli megoldásokat nyújt abban, hogy döntésünket meghozhatjuk egyben műszaki, és esztétikai szempontok alapján is.

Aluplast műanyag nyílászáró profilrendszerek

Optima 76

Optima 76
ablak nyílászáró

Aluplast 70 Standard

Aluplast 70 Standard
műanyag ablak

Aluplast Balance 85

Aluplast Balance 85
ablak ajtó

Hevestherm Deluxe-s 92 műanyag nyílászáró

70 Prémium

Aluplast 70 Prémium
műanyag nyílászárók

70 Prémium karát

Aluplast 70 Prémium karát
ajtó ablak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEGBÍZHATÓSÁG- FELHASZNÁLHATÓSÁG

ALUPLAST nyílászáró megbízható, mert könnyű működését a Maco vasalat biztosítja, így garantálja annak tartós felhasználhatóságát. A kiváló hő-és hangszigetelő tulajdonságainak köszönhetően, minden épület típusban felhasználható. Az épület besorolása lehet alacsony energiafelhasználású vagy passzívház jellegű, ezen előírásoknak is kínálunk megfelelő Aluplast ablakot termékspalettánkban. Aluplast műanyag ablak a legkorszerűbb gyártástechnológiák felhasználásával készül, ennek köszönhetően környezetbarát, mert a felhasznált anyagok újrahasznosíthatóak.

ELŐNYÖK                                        fő 1

– Nagy profilválaszték
– Kiváló hőszigetelés
– Tökéletes vízelvezetés
– Jó statikai tulajdonság
– Könnyen tisztítható sima felület

Az Aluplast ablakrendszerek folyamatos fejlesztésének köszönhetően kiváló német alapanyag felhasználásával állítjuk elő, minőségi műanyag nyílászáróinkat a hazai ablakgyártó üzemünkben.