Ablak város

Ablakcsere nyílászáró csere

Műanyag ablak beépítése – ablakcsere

02

 

Üzletünk vállalja a műanyag nyílászárók beépítését, redőnyök és párkányok szakszerű beszerelését előre egyeztetett időpontban, akár teljes körű helyreállítási munkálatokkal is.

 

 

 

Ablak beszerelés új nyílásba

Az ablak beépítés az épület falazását követően az előre egyeztetett méretű vakolatlan falnyílásba utólag szerelt technológiával végezzük. A nyílászáró beépítése és rögzítése a tokon keresztül acél turbó csavarokkal történik, a beépítési hézagot a nyílászáró teljes keresztmetszetében Pur-habbal szigeteljük. Az ablak beszerelés ára a kiszállítás díját és a segédanyagok árát tartalmazza.

Nyílászárók cseréje és ablakcsere árak:

Az ablakcsere árak tartalmazzák a nyílászárók kicserélését, annak kiszállítását, a régi kibontott ablakok elszállítását, továbbá a beépítéshez szükséges segédanyagokat. (rögzítőkarom, dűbel, csavar, Pur-hab stb.)
Az ablakcsere magában foglalja a műanyag ablak szerkezetek szakszerű rögzítését, szükség szerinti beszabályozását, a szerelési hézag szigetelését, a kilincsek és kiegészítők felrakását. További szolgáltatásként megrendelhető a párkányok, könyöklők, takarólécek és egyéb általunk forgalmazott kiegészítő termékek felszerelése.

Ablakcsere utáni helyreállítás és javítási munkák

Ablakcsere esetén lehetőség van a javításra szoruló falfelületek kijavítására, úgynevezett kőműves munkára. Ezt a javítást szárazépítészettel ragasztott gipszkartonos módszerrel végezzük el, bizonyos esetekben jó hőszigetelő képességgel rendelkező XPS polisztirollapok alkalmazásával javítjuk a sérült, hiányos falfelületeket. Ezen munkálatok megrendelését és kivitelezését követően kizárólag glettelési és festési munkálatok maradnak az ablakcsere után.

Ablakcsere bontás nélkül fatokba építés

A fatokba építés ablakbeszerelési módot elsősorban meglehetősen régi épületeknél vagy műemlék házaknál alkalmazzuk. Rendkívüli előnye, hogy a fa ablaktok szerkezet nem kerül kibontásra, így a viseletesebb épületek stabilitását-statikáját nem bontjuk meg. Az ablakszárnyak leszerelésével esetleg a keresztmerevítők kivételével biztosítjuk a megfelelő körülményt a fatokba szereléshez. A régi fatokba szerelt új műanyag ablakot megfelelően hosszú acél csavarokkal stabilan rögzítjük, Pur-hab szigetelés után takarólécezzük vagy a régi fatokot igény szerint gipszkarton fedéssel esztétikusan letakarhatjuk.

Panellakás ablakcsere – panel ablakcsere árak

A panellakások ablakcseréje a komplett munka megrendelése esetén teljes körű szolgáltatás tartalmaz, az új ablakok kiszállítását a régi nyílászárók szakszerű kicserélését és elszállítását.
A panel ablakcsere árak tartalmazzák az új nyílászárók acélcsavarokkal való rögzítését, Pur-habbal történő szigetelését és a finombeállítását. A műanyag ablak csere során felhasznált segédanyagok minőségi termékek, így biztosítják számunkra a panel ablakcsere jó hőszigetelését. Az öntapadós takarólécek alkalmazásával kívül-belül esztétikusan lefedjük a beépítésre került hőszigetelt ablakokat. A külső és belső műanyag párkányok a megfelelő végzáró elemekkel lezárva kerülnek felszerelésre.
Bővebb információ a panel ablakcsere árakról: panellakás ablakcsere

03

 

 

Ablakcsere Budapest és Pestmegye területén

Ablak és nyílászáró üzletünk főként Budapesten és Pest megyében építi be műanyag nyílászáróit, de megfelelő projekt esetén kivitelezünk az égész ország területén.

 

Ablak beszerelés és ablakcsere esetén a nyílászárók beszerelésére 1 év teljes körű garanciát biztosítunk, rendeltetésszerű használat esetén.