Ablak város

Aluplast ablak és műanyag erkélyajtó cseréje

admin Műanyag ablak Aluplast ablak és műanyag erkélyajtó cseréje bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A műanyag ablakok egyéni megoldásokra is használhatóak, hiszen egy teljesen új mércét teremtenek meg az ablakgyártásában. Műszakilag és optikailag kivételes, de ugyanez igaz az ár-érték arányra is. Ilyen az Aluplast ablak, ami több légkamrával készül, vasalata minőségi. Alapáron benne van a résszellőzős vasalat, szárnylift, hibásműködtetés-gátló.

Nagyszerű befektetésnek is tekinthető, hiszen ma már minden igényt ki tud elégíteni. Az Aluplast ablak egyenes profillal készül, lekerekített üvegezőléccel. Keskeny felépítésének köszönhetően, nagyon szép látványt tud nyújtani. Optimális betörésvédelmet jelent. Láthatatlan üveg menti tömítéssel készül. Az Aluplast ablak sajátosságai közé tartozik az is, hogy a tömítést az ablak csatornáiba helyezik bele, így tud tökéletes szigetelést és tartós használatot biztosítani. Merevítéséhez tüzi horganyzott idomacélt használnak fel.

Természetesen nemcsak fehér színben rendelhető meg. Amennyiben az ablak cseréjében gondolkodunk, akkor az erkélyajtó cseréjét is meg kell ejteni, hogy a kettő együttesen még nagyobb védelmet tudjon biztosítani. A legnépszerűbbnek talán a bukó-nyíló műanyag erkélyajtó lenne, amit akár háromrétegű üvegezéssel is lehet kérni. Alapkiszerelésben itt is találunk hibás működtetés-gátlót és résszelőzőt.

A műanyag erkélyajtó beépítéséhez mindig hívjunk szakértőt. Előbb mindig a pontos méreteket kell tudni, majd utána érkezik meg a személyre szabott árajánlat. Ha elnyeri a tetszésünket, akkor máris kezdődhet az új műanyag erkélyajtó beszerelése.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!