Ablak város

Akciós panel ablakcsere

admin Műanyag nyílászáró Akciós panel ablakcsere bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Panelek esetén teljesen másképp működik az ablakcsere, mint egy magánháznál. A csere ára tartalmazza rendszerint a helyszíni felmérést, az új ablakok méretre való gyártását, a bontást, a kibontott ablakok elszállítását, az új beszerelését, valamint az esetleges utómunkálatokat.

A panel ablakcsere első lépésénél eltávolítják a régi nyílászárókat, a szárnyakat és a tokokat. Fontos, hogy az ablak nyílása megfelelőképpen ki legyen tisztítva, hiszen ide kerül rögzítésre az új ablak. A panel ablakcsere következő lépéseként az új ablakszárnyak kerülnek a helyükre. A tok és a fal közötti hézagot általában purhabbal fújják be. Ha megszáradt, akkor ragasztják fel a takaróprofilokat.

Utólagos munkálatokra sok esetben talán nincs is szükség. A panel ablakcsere egyetlen nap alatt lebonyolítható. Érdemes kihasználni az aktuális nyílászáró akció lehetőségeket is, hiszen így még olcsóbban meg tudjuk ejteni a cserét. Ha az interneten nézelődünk, akkor bőven találunk olyan ajánlatot, amelyik megfelel az elképzeléseinknek. Fontos megnézni azt, hogy mit tartalmaz a nyílászáró akció, hiszen ahány gyártó van, annyiféle ajánlattal lehet találkozni.

Általában a helyszíni felmérést, az ablakok méretre való gyártását, azok helyszínre való szállítását, a bontást és beszerelést is tartalmazzák. Vannak olyan esetek is, amikor a nyílászáró akció tartalmazza a külső és belső párkányozást és a szerelési segédanyagok költségeit. A legtöbb szolgáltató vállalja a régi ablakok elszállítását is és az esetleges utómunkálatok elvégzését.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!