Ablak város

Műanyag nyílászárók beszerzése a Rehau árlista szerint

admin Műanyag nyílászáró, Rehau Műanyag nyílászárók beszerzése a Rehau árlista szerint bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Műanyag nyílászárók

Műanyag nyílászárók

A modern ablakok, melyek magas szintű szigetelési elvárásoknak tesznek eleget, nagyon keresettek, hiszen nem csak a fűtésszámlán tudunk velük takarékoskodni, hanem növelik otthonunk értékét is. A Rehau típusú műanyag nyílászárókra jellemző, hogy 5 légkamrából állnak, melyek a szigetelésért felelősek. Az üvegezés a speciális Thermo-val valósul meg, melyet Argon gáz tölt ki. A tokvastagsága 70mm-es és nagy stabilitást biztosít, hiszen horganyzott idomacéllal van megoldva a merevítés. Ezek a típusú műanyag nyílászárók EPDM tömítéssel vannak ellátva.

A Rehau árlista megtekintését követően tapasztalhatjuk, hogy nagyon jó minőségű ablakokat szerezhetünk be kedvező árakon. Hang- és hőszigetelési tulajdonságok alapján nagyszerű műanyag nyílászárókról beszélhetünk.

Ha olyan ablakot szeretnénk, melynek nem mind a két szárnya nyitható, hanem az egyik fix, akkor a Rehau árlista szerint kevesebbet kell fizetnünk, hiszen egy nyílászáró esetében meghatározó szerepe van annak, hogy mennyi pánt kerül beépítésre. Ha az egyik nem fix ablakszárnyat csak bukón szeretnénk használni, akkor a legköltséghatékonyabb megoldást választjuk.

A bukó-nyíló műanyag nyílászárók a Rehau árlista alapján nagyság szerint vannak besorolva. Mindig az adott szélesség és magasság szerint kerül kiszámításra a végső ár. Ebből következtethetünk arra, hogy teljesen egyedi méretek szerint is legyárthatóak a márka ablakai.

Ha szeretne ablakcserét végezni, akkor mindenképpen tekintse meg a Rehau nyílászárók termékeit, melyek nagyszerű ár-érték arányuk miatt igen keresettek a piacon.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!