Ablak város

Műanyag ajtó ablak árak

admin Műanyag nyílászáró Műanyag ajtó ablak árak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Műanyag ajtó

Műanyag ajtó

A műanyag nyílászárók általában fehér színűek, de ezek mellett egyre népszerűbbek a famintázattal rendelkező modellek, amelyekre speciális fólia kerül. Az így elkészült ablak vagy ajtó esztétikailag is jobban fog illeszkedni az otthonunk kialakításához, aminek csak a képzeletünk szab határt.

Minőségileg jobb választásnak számít egy műanyag ablak, mint egy fa, hiszen hosszabb távon, kevesebb karbantartás mellett kiválóan funkcionál. A műanyag ablak ajtó többféle légkamrával is választható, annak megfelelően, hogy milyen lehetőségeink vannak a nyílászárók megvásárlására, hiszen minél több kamrát tartalmaz, annál magasabb áron vásárolható meg az ajtó ablak. Beépítési mélysége vagy a profil vastagsága igényeink szerint szabható meg.

Az üveg hő-veszteségi értéke is nagyon fontos tényezőnek számít, hiszen minél több réteggel rendelkező ajtó ablak mellett döntünk, annál kisebb lesz ez az érték. Az új ablak ajtó gumitömítésének színe is megválasztható: fehér és fekete között dönthetünk. Ezt érdemes összehangolni az ablak keretének színével.

Természetes a nyílászáró árak mindenegyes esetben változnak, ha az igényeinknek megfelelően állítjuk össze az ablakot, ajtót és azt nem már egy legyártott formájában választjuk ki. Azt is meg kell jegyezni, hogy érdemes összekötni a régi ablakok, ajtók cseréjével is, hiszen így kedvezményesebb nyílászáró árakat érhetünk el. Ha egyéb kiegészítő termékeket, szolgáltatásokat kérünk mellé, akkor további engedményre lehet számítani, amikor a nyílászáró árak kiszámítására kerül a sor.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!