Ablak város

Hevestherm és Aluplast Ideal 5000?

admin Aluplast Hevestherm és Aluplast Ideal 5000? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Aluplast Ideal 5000

Aluplast Ideal 5000

Természetesen a nyílászárók között is megtalálhatjuk a gyengébb és erősebb szériákat, ugyanakkor a választásnál mindenképp az ár érték arányt érdemes megfigyelni. Általánosságban elmondható, hogy a Hevestherm és Aluplast nyílászárók minden szempontból megfelelnek az igényeknek, s nincs ez másként az Aluplast Ideal 5000 esetén sem, amely egyedülálló a maga nemében.

Az ablakgyártást tekintve ugyanis ez a márka már nagyon sokat letett az asztalra, s jól tudja ezt minden szakértő, s olyan ingatlantulajdonos, aki az AluplastIdeal 5000 profilt használja. Az említett profil leginkább ár-érték arányának és masszív szerkezetének köszönheti ezt a kiváltságot. A nyílászáró természetesen közép tömítéses és három rétegű üvegezéssel is rendelhető, így a szigetelésre egyértelműen nem lesz gondunk. Az 5 kamrás, 70 mm-es beépítési mélységű profil minőségi osztrák biztonsági valsalattal van ellátva, így a statikai tulajdonságaira sem lehet panaszunk. A szigetelést illetően pedig elegendő a puszta számokra tekintenünk. A hő átbocsátási tényező ugyanis két rétegű üveg esetén Ug=1,0 W/m2K, míg a teljes szerkezetre vonatkozóan Uw=1,1 W/m2K. Az Aluplast

Ideal 5000 három rétegű üvegezés mellett az üvegre vonatkozóan Ug=0,63 W/m2K, míg a teljes szerkezet esetén Uw=0,9 W/m2K.

Nem kérdéses tehát, hogy az Aluplast Ideal 5000-re lehet számítani szinte minden helyzetben, legyen szó hagyományos ablakról, műanyag erkélyajtóról, vagy épp thermo ablakról. Amennyiben kérdései lennének az említett profil, vagy a Hevestherm termékei kapcsán, keressen minket bizalommal!

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!