Ablak város

Ablak árnyékolás télen?

admin Műanyag ablak Ablak árnyékolás télen? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Ablak árnyékolás

Ablak árnyékolás

Kétségtelen tény, hogy az árnyékolástechnikára a nyári hónapokban van leginkább szükség, ugyanis ilyenkor a nap már szinte zavaró közelségbe kerül, ugyanakkor semmiképp sem szabad megfeledkezni a téli hónapokról sem, amelyek szintén fontos szerepet játszanak az árnyékolást illetően. Télen az embereknek alapvető igénye van a napfényre, azonban a téli napfény is zavaró lehet olykor, főleg egy kiadós havazás után, amikor a hó felülete, egy tükörhöz hasonlóan, visszaveri a fénysugarakat, sokszor egyenesen az ablakok irányába, s így a lakók szemébe.

Azonban a megfelelő árnyékolás akár energiatakarékossági szempontokból is fontos lehet. Az ablakokra érkező fény ugyanis felfogható, megállítható, s így végső soron hővé alakítható. Ha például egy sötét színű függönyt helyezünk el az ablak elé, az felmelegszik, s hőt termel, ami szabadon áramlik az ingatlanban. Nincs ez másként az árnyékolástechnika területén sem, amely szintén kínál hasonló, de ennél jobb megoldásokat is. Cégünk meglehetősen nagy tapasztalattal rendelkezik a minőségi ablakokat és árnyékolástechnikai eszközöket illetően, legyen szó redőnyökről, reluxákról, vagy egyéb lehetőségekről. Fontos számunkra, hogy minden esetben minőségi és tartós alapanyagokból készült termékeket forgalmazzunk, így cégünknél az időtállóság alapvető követelmény.

Amennyiben további információkra is szüksége van a különféle nyílászárókkal és árnyékolástechnikai megoldásokkal kapcsolatban, kérjük, keressen fel minket bizalommal, s kollégáink minden kérdésére válaszolnak majd!

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!

Tájékoztatjuk kedves Vevőinket, hogy üzletünk 2020.07.20-tól - 2020.08.02-ig zárva tart. Nyitás: 2020.08.03-án hétfőn 8 órakor. Megértésüket köszönjük.