Ablak város

Hagyományos műanyag redőny, vagy motoros redőny?

admin Redőny Hagyományos műanyag redőny, vagy motoros redőny? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Műanyag redőny, vagy motoros redőny

Műanyag redőny, vagy motoros redőny

Redőnyöket manapság szinte mindenki használ, mivel az árnyékolástechnikában a redőnyök a legelterjedtebbek. Ugyanakkor csak kevesen tudják, hogy a redőnyök motorizált formában is fel, illetve leengedhetőek, méghozzá számtalan módon. Egy motoros redőny működése egyáltalán nem bonyolult, az azonban kétségtelen, hogy tökéletes kényelmet biztosít az ingatlantulajdonosok számára.

Ugyanakkor nem csak a komfortérzet miatt érdemes motoros redőnyt alkalmazni, a hagyományos műanyag redőnyökkel szemben. Alapvetően azt érdemes tudni, hogy a motorizált redőnyök energiát takaríthatnak meg, mivel a téli hónapokban megakadályozhatjuk velük, hogy az ingatlan belső hője kiszabaduljon a nyílászárókon keresztül, s ugyanezt fordítva is megtehetjük nyáron. A mai modern motoros redőnyök már szinte mindent tudnak, s ezt leginkább az intelligens vezérlésüknek köszönhetik. Találkozhatunk gombnyomásra működtethető redőnyökkel, de természetesen olyan automatikákkal is, amelyek percről percre képesek szabályozni a redőny mozgását, függően attól, hogy a nap épp mennyire süt be az ingatlanok ablakain. Emellett azonban meg kell említenünk még egy fontos tényezőt, ami a redőnyök súlyára vonatkozik. A motoros redőnyök ugyanis a megfelelő áttételeknek köszönhetően könnyedén megbirkóznak a legnehezebb redőnyökkel is, így azokat nem szükséges kézzel mozgatni.

Egy hagyományos ingatlanban ritkán találkozni ilyen redőnyökkel, azonban a nagy nyílászárók árnyékolása már ilyen megoldásokkal történik.  Kérjük, keressen minket, ha hagyományos műanyag redőnyét modern, motoros változatra cserélné!

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!