Ablak város

Hogyan változnak a műanyag nyílászáró árak?

admin Műanyag nyílászáró Hogyan változnak a műanyag nyílászáró árak? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Műanyag nyílászáró árak

Műanyag nyílászáró árak

Általános tévhit a modern nyílászárók kapcsán, hogy drágák és nem érnek annyit, mint a régi, „jól bevált” ablakok. Ez természetesen nem igaz, sőt! A legtöbb esetben a modern ablakok minősége többszörösen túlteljesíti a régi megoldásokat, s ha az ár-érték arányról beszélünk, szintén az új ablakok győzedelmeskednek.

A tévhit nagy valószínűséggel azért alakulhatott ki, mert a műanyag ablakok elterjedése előtt valóban drágábbnak számított ez a megoldás. Ezt követően azonban a műanyag nyílászáró árak csökkenő tendenciát vettek, s mára már számtalan terméket találhatunk a piacon, a legolcsóbbaktól elkezdve, egészen a legdrágábbakig. Többek között ne feledjük el azt sem, hogy az idő múlásával egyre több fejlesztés került a műanyag ablakokba és ajtókba, így egy mai Rehau, Aluplast, és Deceunick márkákkala kezdetleges megoldások nem vehetik fel a versenyt. Manapság már kiváló technológiákat találhatunk a piacon, a thermo ablakoktól elkezdve, egészen a hatkamrás megoldásokig, amelyek akár hermetikusan is képesek lennének tökéletesen lezárni az ingatlan egyes részeit.

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy a ma kapható ablakok szigetelési és statikai szempontból is ideálisabb választást jelentenek, mint a hagyományos nyílászárók, s ár-érték arányban mindenképp előnyösebbek. Azonban, a választás olykor egyáltalán nem egyszerű, főleg a piac sokszínű kínálta miatt. Az ideális műanyag nyílászáró árak mindig összhangban kell legyenek a minőséggel, a megfelelő egyensúlyt pedig kizárólag egy tapasztalt szakember képes megtalálni!

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!

Tájékoztatjuk kedves Vevőinket, hogy üzletünk 2020.07.20-tól - 2020.08.02-ig zárva tart. Nyitás: 2020.08.03-án hétfőn 8 órakor. Megértésüket köszönjük.