Ablak város

Műanyag nyílászárók árlista? –AluplastIdeal 7000

admin Aluplast, Műanyag nyílászáró Műanyag nyílászárók árlista? –AluplastIdeal 7000 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Műanyag nyílászárók árlista

Műanyag nyílászárók árlista

Egy ingatlan felújításánál egyáltalán nem egyszerű kiválasztani a megfelelő nyílászárókat, ugyanis manapság már számtalan kiváló lehetőség közül választhatunk, ugyanakkor a gyengébb minőségű termékek is jókora számban jelen vannak a piacon. Jelen cikkünkben egy olyan nyílászárót mutatunk be, amely ideális választ jelenthet a panellakások és az energiatakarékos házak kialakításánál is.

Nem másról, mint az AluplastIdeal 7000 típusú termékről van szó, amely már számtalan esetben bizonyította a rátermettségét. Ez egy 6 légkamrás profilrendszer, amely 85mm-es beépítési mélységgel rendelkezik, ami már alapvetően is jól mutatja a nyílászáró kedvező szigetelési képességeit. Az AluplastIdeal 7000 előnyei természetesen nem csupán a technikai adatokban merülnek ki. Ez a profilrendszer nem csupán energia hatékony, hanem esztétikus is, így szinte bármilyen környezetben tökéletesen felhasználható. Az alkalmazását illetően, kifejezetten közkedvelt a panellakások esetén, de természetesen használatban van a családi házak felújítása során is. Ez a nyílászáró kettő és háromrétegű üveggel is rendelhető. Két réteg esetén a szigetelése ug=1.0W/m2K, míg három réteg esetén Ug=0,63W/m2K. Nem kérdéses tehát, hogy az említett profillal a minőségi szigetelés garantált, s ez tökéletesen igaz a szellőzésre, könnyű kezelésre, egyszerű tisztításra stb.

Az Aluplast e terméke tehát egy ideális választás mindenki számára, így ha Ön is érdeklődik a profil iránt, keresse a „műanyag nyílászárók árlista” menüpontjában a részleteket, s tudjon meg róla többet. A „műanyag nyílászárók árlista” menüpontban egyéb nyílászárókkal, szúnyoghálókkal és redőnyökkel kapcsolatos adatot is megtalálhat.

Testszik a bejegyzés? Oszd meg!